ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

3.000.000 ευρώ στο Δήμο Βέλου - Βόχας για τις ζημιές του “Ζορμπά”

Η εξέλιξη αποτελεί σίγουρα μία επιτυχία τόσο για την περιοχή, η οποία προσπαθεί να επουλώσει τις "πληγές" που προκάλεσε η κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου όσο και για τον ίδιο το Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο που χειρίστηκε προσωπικά το όλο θέμα.

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το απόγευμα ο Δήμος Βέλου-Βόχας σχετικά με την επίσημη, πλέον, έγκριση 3.000.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από τον κυκλώνα "Ζορμπά".

Η εξέλιξη αποτελεί σίγουρα μία επιτυχία τόσο για την περιοχή, η οποία προσπαθεί να επουλώσει τις "πληγές" που προκάλεσε η κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου όσο και για τον ίδιο το Δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο που χειρίστηκε προσωπικά το όλο θέμα.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στη συμβολή του γ.γ. του υπ. Υποδομών και υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ. Δέδε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα.

Η ανακοίνωση σημειώνοντας ότι

"η επιτυχία αυτή αποτελεί και μία απάντηση σε όσους επιμένουν να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις παραποιώντας την αλήθεια. Οι απαντήσεις έρχονται με έγγραφα από τους αρμόδιους φορείς."

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Εγκρίθηκε και επίσημα  η δέσμευση του ποσού των 3 εκατ.  ευρώ στο Δήμο Βέλου-Βόχας σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του «Ζορμπά» στις 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι επίμονες και διαρκείς προσπάθειες του Δημάρχου Βέλου Βόχας  Αννίβα Παπακυριάκου σε συνδυασμό με συντονισμένες κινήσεις  έτυχαν άμεσης ανταπόκρισης από τον Γ.Γ του Υπουργείου Υποδομών  Γεωργίου Δέδε.

Έτσι  επετεύχθη η ανάδειξη του δικαίου  των αιτημάτων του Δήμου ώστε όπως αναφέρει και η απόφαση να κριθεί η χρηματοδότηση ως «απολύτως επείγουσα και αναγκαία».

Τέλος, τα παραπάνω αποτελούν και μία απάντηση σε όσους επιμένουν να δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις παραποιώντας την αλήθεια. Οι απαντήσεις έρχονται με έγγραφα από τους αρμόδιους φορείς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video