ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πως διαχειριστήκατε τα 7 εκατομμύρια ευρώ για τα σκουπίδια της Καλαμάτας κ. Νίκα;

Γράφει η Κωνσταντίνα Νικολάκου

Η αυτοδιοικητική πορεία του κ. Νίκα στη Μεσσηνία συνδέεται με ανικανότητα και την απόλυτη απραξία σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων. Αν ήθελε πραγματικά να λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων είχε πολλά χρόνια και πολλές ευκαιρίες στη διάθεσή του, είτε ως αντινομάρχης, είτε ως Δήμαρχος. Το μόνο που παρέδωσε είναι μια Μεσσηνία γεμάτη χωματερές. Ειδικά σε ότι αφορά τη Δημαρχία του, τότε ήταν που μετέτρεψε τον Ταΰγετο σε σκουπιδότοπο. Τότε ήταν που κατασπατάλησε εκατομμύρια ευρώ των δημοτών της Καλαμάτας απλά και μόνο για τη μεταφορά των σκουπιδιών σε άλλες περιοχές, όπως αρχαιολογικούς χώρους, υπόθεση που βρίσκεται πλέον στη δικαιοσύνη.
Τον προκαλούμε δημόσια να απαντήσει, ποια η σχέση του με τον σκουπιδοεργολάβο που μετέφερε τα σκουπίδια στον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία; Έδωσε ή όχι 7 εκατομμύρια ευρώ με αναθέσεις, λόγω της έκτακτης ανάγκης της Καλαμάτας, για τη μεταφορά των σκουπιδιών;
Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, το μοναδικό νόμιμο έργο που διασφαλίζει την αειφορία της Πελοποννήσου, φέρει καθαρά τη σφραγίδα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Αυτός το οραματίστηκε, αυτός εξασφάλισε όλες τις προϋποθέσεις υλοποίησής του, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια αυτών που το αντιμάχονταν για τους ιδιοτελείς τους σκοπούς, και αυτός θα το υλοποιήσει στην πληρότητά του.
Στον πολιτικό του κατήφορο ο κ. Νίκας δεν μπορεί να συμπαρασύρει την Πελοπόννησο. Βρίσκεται σε πλήρη πανικό και προσπαθεί με άναρθρες κραυγές και με κραυγαλέα ψέματα να κρύψει την ανεπάρκειά του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, καθώς και την αναποτελεσματικότητά του ως Δήμαρχος.
Η εμπιστοσύνη των πολιτών στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τη Νέα Πελοπόννησο διαρκώς ενισχύεται, διότι οι πολίτες γνωρίζουν την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα, το κύρος, την αξιοπιστία και τη συνέπεια της πολιτικής του Πέτρου Τατούλη.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video