ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Που πάει η μετωπική κόντρα Πνευματικού-Μουρούτσου;

Με την είσοδο του Πελ. Καλλίρη στην εκλογική εξίσωση η στρατηγική του Αλέκου φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρα η μεγαλύτερη φθορά της παράταξης Σταυρέλη-Μουρούτσου, αφού όσο πιο κάτω πάει ο ένας, τόσο πιο ψηλά θα πάει ο άλλος.

Από την αρχή υπήρχε μία καχυποψία εάν η διαμάχη μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων και των πρώην συνεργατών του, Γ. Μουρούτσου και Ν. Σταυρέλη, ήταν πραγματική ή έπαιζαν «κουκλοθέατρο».

Στην πορεία οι αιχμές πλήθαιναν εκατέρωθεν μέχρι που άρχισαν να μπαίνουν και οι «χοντράδες» στο παιχνίδι. Οι πληροφορίες λένε ότι τα «τσανάκια» έχουν χωριστεί για τα καλά αλλά με το ΠΑΣΟΚ (το πρώην βέβαια) ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Τον τελευταίο καιρό οι επιθέσεις του Αλέκου επικεντρώνονται πλέον στο πρόσωπο του Γ. Μουρούτσου, ο οποίος ουσιαστικά κατονομάζεται ως «ανεπίσημος» αρχηγός της παράταξης Σταυρέλη και για να πούμε και την αλήθεια αυτό δεν είναι πλήρως αναληθές ή τουλάχιστον δεν φαίνεται ως τέτοιο.

Η παρουσία του Ν. Σταυρέλη, καθώς προχωρούμε στον προεκλογικό αγώνα, παραμένει «χλωμή» και κατά τη γνώμη μας ήταν μία εξαιρετικά λανθασμένη επιλογή ως «μπροστάρης» εξ’ αρχής.

Το έχουμε σημειώσει σχεδόν με την έναρξη της καμπάνιας του και δεν μας έχει δώσει λόγους για να το πάρουμε πίσω.

Το ίδιο λανθασμένη ήταν και η επιλογή του Μπ. Ντιγκιρλάκη ως υπεύθυνος Τύπου διότι όχι μόνο δημιουργεί συνειρμούς για τη στενή σχέση της επιχείρησης του κ. Μουρούτσου και της παράταξης αλλά είναι και απευθείας συνδεδεμένη με τις θητείες του Αλέκου, τις οποίες τώρα καταγγέλουν.

Τον τελευταίο καιρό, λοιπόν,  ο Γ. Μουρούτσος έχει ενεργοποιηθεί περισσότερο και ήδη σε αρκετούς κύκλους στην Κόρινθο, αυτός κατονομάζεται ως πραγματικός αρχηγός της παράταξης.όσο και αν αυτό ενοχλεί τον ίδιο ή τον επικεφαλής. 

Οι συχνότερες παρεμβάσεις του σε σχέση με τον αρχηγό αλλά και η πιο πληθωρική του προσωπικότητα δημιουργούν αυτόματα συνειρμούς.

Πιστεύουμε, πάντως, ότι ακόμη και τώρα θα μπορούσαν να αντιστρέψουν (σταδιακά) σε ένα σημαντικό βαθμό την κατάσταση. Κάποιες λύσεις όμως είναι σε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική κατεύθυνση και απαιτούν άλλη νοοτροπία. Πολιτική αλλά και επικοινωνιακή.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ

Με την είσοδο του Πελ. Καλλίρη στην εκλογική εξίσωση η στρατηγική του Αλέκου φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρα η μεγαλύτερη φθορά της παράταξης Σταυρέλη-Μουρούτσου, αφού όσο πιο κάτω πάει ο ένας, τόσο πιο ψηλά θα πάει ο άλλος. Το ίδιο ακριβώς, βέβαια, πράττει και η άλλη πλευρά.

Από την πλευρά της Ν.Δ., η προσέγγιση των παρατάξεων του Πελοπίδα και του Βασίλη είναι πιο προσεκτική. Δεν λείπουν κάποιες «μικρο-αψιμαχίες» υποστηρικτών τους στο Facebook αλλά πάντως τα πράγματα παραμένουν κόσμια.  

Οι 4 υποψηφιότητες και η περιχαράκωση καθεμιάς σε συγκεκριμένα εκλογικά (ή καλύτερα κομματικά) «κομμάτια» δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ελιγμών και κατά συνέπεια το λογικότερο σενάριο λέει ότι οι δυο υποψήφιοι που θα φτάσουν στον «τελικό» της δεύτερης Κυριακής θα προκύψουν από τα «ζευγάρια» Πελοπίδα-Βασίλη και Αλέκου-Σταυρέλη.

Ο δε τελικός, θα κριθεί στις συμμαχίες όπου και εκεί τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν από τώρα.

Κ.Ρ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video