ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Δυναμίτη» βάζει ο Θ. Μανάβης στη Βόχα με απειλές για προσωπικές επιθέσεις κατά του Αν. Παπακυριάκο

«Δυναμίτη» αποφάσισε να βάλει στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Βέλου-Βόχας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θαν. Μανάβης, αφού στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ξέσπασε σε απειλές κατά του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου.

«Δυναμίτη» αποφάσισε να βάλει στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Βέλου-Βόχας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θαν. Μανάβης, αφού στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ξέσπασε σε απειλές κατά του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου.

O κ. Παπακυριάκος εξέδωσε μία ανακοίνωση τη Δευτέρα (θυμηθείτε την εδώ) η οποία είχε ένα καθαρά πολιτικό ύφος και χωρίς προσωπικές αιχμές. Η ανακοίνωση καυτηρίαζε την τακτική του κ. Μανάβη να χρησιμοποιεί ψέματα για να παραπλανήσει τους δημότες (σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση)

 Ο κ. Μανάβης προφανώς αιφνιδιασμένος και εκνευρισμένος από την κίνηση αυτή εξερράγη στην συνεδρίαση του Δ.Σ. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μανάβης ανέφερε 

«.. σας ξεκαθαρίζω δημόσια, να ετοιμαστείτε κύριε Δήμαρχε για προσωπικές επιθέσεις σε όλα τα επίπεδα. Ας δούμε λοιπόν, ποιος θα στενοχωρηθεί περισσότερο»

(Στο βίντεο παρακάτω, παρακολουθείστε το πόδι του κ. Μανάβη και θα μπορέσετε να καταλάβετε τον εκνευρισμό του)

Ο Δήμαρχος κ. Παπακυριάκος ρώτησε στη συνέχεια τον κ. Μανάβη αν «πρέπει να φυλαγόμαστε τα βράδια;» και οι σύμβουλοι πάγωσαν προς στιγμήν.

Έχουμε την αίσθηση ότι ο κ. Μανάβης αποφάσισε να διαλέξει ένα δύσβατο δρόμο που δεν βοηθάει την προεκλογική διαδικασία αλλά ούτε και το προφίλ του.

Οι απειλές και μάλιστα για προσωπικά ζητήματα δεν έχουν θέση στην αυτοδικοικητική ζωή και παραπέμπουν σε "σκοτεινές" ή αμφισβητούμενες πρακτικές που απομακρύνουν τον πολίτη από την συμμετοχή του στα κοινά.

Ο κ. Μανάβης βέβαια μπορεί να έψαχνε απλά μία αφορμή για να κηρύξει κάποιο «πόλεμο» στο νυν Δήμαρχο, μετατοπίζοντας το διάλογο σε κάποιο άλλο επίπεδο αφού προφανώς βλέπει ότι ο Δήμαρχος δεν «τσιμπάει» στον καθημερινό (σχεδόν) «βομβαρδισμό» με αναρτήσεις, βίντεο και άλλα επικοινωνιακά εργαλεία.

Αναμένουμε, τέλος, ότι ο κ. Μανάβης θα επιχειρήσει να εντείνει τις προσπάθειές του τον επόμενο καιρό σε μια προσπάθεια να «ψαλιδιστεί» η διαφορά των 30 ποσοστιαίων μονάδων των προηγούμενων εκλογών και με το φόβο, βέβαια, μιας πιθανής προσπέρασης από τον κ. Τσίτουρα ο οποίος προχωρά κάπως πιο αργά μεν αλλά φαίνεται να ξέρει και να «πατάει φρένο».  


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video