ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ

“Σήμερα, βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός δακοκτονίας. Μάλιστα, τόσο ο διαγωνισμός ψεκασμών, όσο και παγιδοθεσίας ,έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί στην Ε.Ε. ένα μήνα νωρίτερα από την περσινή χρονιά και σύμφωνα με την εγκριθείσα χρηματοδότηση, θα γίνουν κατά μέσο όρο 3,5 ψεκασμοί.” Επισημαίνει μεταξύ άλλων σε γραπτή της δήλωση η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, σχετικά με το διαγωνισμό δακοκτονίας για τη νέα ελαιοκομική περίοδο. Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:
Η ελαιοκομία είναι κυρίαρχη αγροτική δραστηριότητα στη Μεσσηνία. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης περιόρισε τις πιστώσεις προς τις Περιφέρειες της Χώρας για την καταπολέμηση του δάκου, του σοβαρότερου εχθρού της ελιάς στην πατρίδας μας και σε άλλες παραμεσόγειες χώρες, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ελήφθη ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού μας Συμβουλίου, με την οποία εζητήθη από το αρμόδιο Υπουργείο να κινηθεί δραστήρια και να προβεί σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η κατανομή των αναγκαίων πόρων και η προμήθεια των φυτοπροστατευτικών φαρμάκων για τη δακοκτονία. Σήμερα, βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός δακοκτονίας. Μάλιστα, τόσο ο διαγωνισμός ψεκασμών, όσο και παγιδοθεσίας ,έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί στην Ε.Ε. ένα μήνα νωρίτερα από την περσινή χρονιά και σύμφωνα με την εγκριθείσα χρηματοδότηση, θα γίνουν κατά μέσο όρο 3,5 ψεκασμοί. Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, έχει δεσμευτεί ότι δεν θα καθυστερήσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την πρόσληψη του εποχικού προσωπικού δακοκτονίας, καθώς και την προμήθεια γεωργικών φαρμάκων, η οποία γίνεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η σχετική τροπολογία για τη δυνατότητα εκτέλεσης προσυμβατικών εργασιών της δακοκτονίας, έχει ζητηθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να γίνει έγκαιρα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Εν αναμονή των ενεργειών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η Π.Ε. Μεσσηνίας είναι πανέτοιμη για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video