ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΚΑΝΕ Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Αυτοψία σε διάφορα έργα που εκτελούνται πραγματοποίησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα. Συγκεκριμένα, η κα. Μπούζα επισκέφτηκε τον κόμβο Λακωνικής στο ύψος του ξεονοδοχείου Φωτεινή και το Ακρογιάλι, όπου έχουν γίνει τα έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας. «Στον κόμβο της Λακωνικής, η εργολαβία εξελίσσεται , αναμένοντας την παρέμβαση της ΔΕΗ και του ΟΤΕ που λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών έχει καθυστερήσει, προκειμένου να προχωρήσουμε γρήγορα πριν τον Απρίλιο, στην ολοκλήρωση του χρήσιμου αυτού έργου.
 Στο Ακρογιάλι Μεσσηνίας, μηχανήματα έργων της Π.Ε.Μεσσηνίας, αποκαθιστούν τον αιγιαλό και την παραλία, για να είναι προσπελάσιμοι χώροι, στην κοινή χρήση.» Επισημαίνει σε γραπτή της δήλωση η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα. Τέλος, η κα. Μπούζα πισημαίνει ότι: «Ο προγραμματισμός, η στήριξη και η παρακολούθηση των δημοσίων υποδομών στον τόπο μας, είναι συνεχής. Κανένα έργο δεν θεωρείται ήσσονος σημασίας για την Περιφερειακή Αρχή. Όλα έχουν τη χρησιμότητά τους στις τοπικές κοινωνίες και τα μικρά έργα και τα μεγάλα. Παρεμβαίνουμε, με μοναδικό στόχο, να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες και την επιχειρημαστικότητα.»
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video