ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άρχισαν τα όργανα, ψήφισε ανορθόγραφα …

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
 Τι καημός κι αυτός; Πότε θα γίνουν εκλογές; Και έχει μία κάψα ο ελληνικός λαός, να του δώσουν από μία κάλπη κάθε Κυριακή μέσα στο Μάιο και να ρίχνει μέσα αβέρτα! για δήμαρχο, για βουλευτή, και ευρωβουλευτή, για περιφερειάρχη, για… τα κέρατα του Πατριάρχη! Τον Μάιο λένε οι πληροφορίες και τον Ιούνιο! Καλά να μας φέρετε την κάλπη τότε στην παραλία, μαζί με κανένα μεζέ και ούζο από το καλό! Σιγά μη σηκώνεται ο πολίτης κάθε τρεις και λίγο να πάει κάθε τόσο να στήνεται να σταυρώνει υποψηφίους! Φυσικά είναι δημοκρατικό του δικαίωμα και υποχρέωση του! Αλλά ο έρμος ο πολίτης το ξέρει καλά όσο κι αν τρώει το παραμύθι για κάνα δίμηνο! Θα περάσουν εκλογές και θα έρθουν τα αγγούρια ένα-ένα, η μαζεμένα! » Φόροι γραμματόσημα στο γα…σι πρόστιμα» όπως έλεγε και ο μεγάλος Τζίμης Πανούσης!
 Οι εκλογές είναι ένα πανηγυράκι καλό για όσους τρέχουν να μη χάσουν τα οφίτσια τους, και σε όσους θέλουν να τους αντικαταστήσουν! Φυσικά και ο λαός επιλέγει να κρατήσει ή να αλλάξει μία κυβέρνηση, αλλά ,αν κρίνω από τις επιλογές των συμπατριωτών μας, θα γεμίσει πάλι με μπουζούκια, μπαγλαμάδες και βυζιά η Βουλή! Και πώς να ασκήσει εξωτερική πολιτική η σιλικόνη και το Botox; Πώς να βοηθήσει ο αοιδός στην οικονομική ζωή της χώρας; να πάει να τραγουδήσει κανά ζεϊμπέκικο στην τρόικα και στους δανειστές; Τι θα προσφέρουν άραγε όλοι αυτοί οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κάνουν αμάν οι δήμαρχοι να τους μαζέψουν; έχουν κοιτάξει τον εαυτό τους στον καθρέφτη αν έχουν κάποια δυνατότητα να ασχοληθούν με τα κοινά; η άντε όλο και κάπου θα μας βολέψουν και μας; η κάποια κάμερα θα μας πάρει για να σκάσουν από το κακό τους στο χωριό μας; «Στης Βουλής τα έδρανα αχ κι εγώ να έκλανα» Τζίμης Πανούσης
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video