ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μένει ΕΚΤΟΣ ψηφοδελτίου της Ν.Δ. η Εύη Τατούλη στην Αρκαδία - Μετωπική κόντρα για τη στήριξη Νίκα

Εκτός του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, μένει η κόρη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, Εύη, μετά τις δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη στην τηλεόραση του Best TV.

Εκτός του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τις εθνικές εκλογές, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ,  μένει η κόρη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, Εύη, μετά τις δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη στην τηλεόραση του Best TV.

Η κ. Σπυράκη έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του κόμματος ενώ ταυτόχρονα ανέβασε και τους τόνους αντιπαράθεσης με τον Περιφερειάρχη σε μία προσπάθεια στήριξης του υποψήφίου Παναγιώτη Νίκα.

Δικαιώνεται, συνεπώς, η εχθεσινή μας αρθρογραφία στην οποία αναφέραμε ότι κάποιος πρέπει να αρχίσει να βάζει μία τάξη σε αυτό το Νεοδημοκρατικό χάος στην Περιφέρεια (θυμηθείτε εδώ).

Παρ' όλα αυτά, έχουμε την αίσθηση ότι αν και αυτή η εξέλιξη είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. 

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη ώστε να πειστούν τα στελέχη που είτε γλυκοκοιτάζουν τον Τατούλη ή προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αποφύγουν την εμπλοκή τους να συμμετάσχουν ενεργά.

Οι πληροφορίες μας, πάντως, λένε ότι θα υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες ανάλογης κατεύθυνσης ώστε τελικά να αυξηθεί η συσπείρωση, μία εξέλιξη που θα έχει ως αναμενόμενο αποτέλεσμα το σταδιακό μεν αλλά τελικά καθοριστικό ροκάνισμα του Πέτρου Τατούλη.
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video