ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με συμβολισμούς η έναρξη της περιοδείας του Πελοπίδα από την Αρχαία Κόρινθο

Η Αρχαία Κόρινθος πρέπει να αξιοποιηθεί και να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Την περιοδεία του ξεκίνησε από την Αρχαία Κόρινθο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Πελοπίδας Καλλίρης με το βανάκι της "Δύναμης Εξέλιξης".

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ο Πελοπίδας ανέπτυξε το σχέδιο του για την περιοχή τόσο στο επίπεδο της καθημερινότητας όσο και σε αυτό της ανάπτυξης.

Η Αρχαία Κόρινθος πρέπει να αξιοποιηθεί και να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Από τον πρώτο κιόλας σταθμό του οδοιπορικού διαβούλευσής με τους συντοπίτες μας, την Αρχαία Κόρινθο, δικαιώθηκε η επιλογή μας να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες την επόμενη μέρα για το Δήμο Κορινθίων, κάνοντας μαζί πράξη το αυτονόητο.

Σε μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση, διαπιστώθηκαν προβλήματα και αναδείχθηκαν οι προοπτικές της περιοχής, διατυπώθηκαν από τον επικεφαλής μας, Πελοπίδα Καλλίρη, οι προτάσεις και το σχέδιό μας για την Αρχαία Κόρινθο, και το αποτέλεσμα αυτής της διαβούλευσης θα αποτυπωθεί αναλυτικά στο Πρόγραμμά μας.

Με δέσμευση την αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια μας τόσο για την επίλυση των καθημερινών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, όπως είναι η καθαριότητα, η ασφάλεια και οι υποδομές, όσο και με την ανταποδοτική προς τους πολίτες αξιοποίηση του ιστορικού, θρησκευτικού, πολιτισμικού χαρακτήρα της περιοχής, προτεραιότητά  μας είναι να κάνουμε την Αρχαία Κόρινθο σπουδαία ξανά.

Η Αρχαία Κόρινθος μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου, με πολυεπίπεδα οφέλη για τον τόπο μας. 

Είναι το αυτονόητο και μαζί θα το κάνουμε πράξη. Για την εξέλιξη του τόπου μας. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video