ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μπαράζ Νίκα και Δέδε κατά Τατούλη .. Ο Πελοποννησιακός πόλεμος ξεκίνησε για τα καλά

Το ερώτημα για το Νίκα είναι όχι τόσο αν θα περάσει στο β' γύρο αλλά αν μπορεί να κερδίσει στον "τελικό" είτε το Δέδε ή τον Τατούλη. Το ερώτημα για τον Δέδε είναι το ανάποδο. Δηλαδή, δεν είναι τόσο αν θα κερδίσει όσο αν θα περάσει στον "τελικό".

Μέρα με τη μέρα ο Παναγιώτης Νίκας και ο Γιώργος Δέδες εντείνουν ρυθμούς και αυξάνουν τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Πέτρο Τατούλη.

Την περασμένη εβδομάδα ήταν ο Γιώργος Δέδες που μίλησε για αδιαφάνεια και έργα μόνο με λόγια από τον Περιφερειάρχη, εχθές στην Κόρινθο ήταν ο Παναγιώτης Νίκας που από το βήμα του Εργατικού Κέντρου που είπε ότι η διοίκηση Τατούλη είναι ένας από τους λόγους που η Ελλάδα έφτασε στα σημερινά χάλια.

Είναι ευκόλως κατανοητό ότι ο Τατούλης θα πρέπει να παλέψει πλέον ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Όλα σχεδόν τα στελέχη πρώτης γραμμής του είναι φθαρμένα από την 9ετή θητεία ή ηλικιωμένα. Ακόμη και η Ντίνα Νικολάκου που βγήκε να "ζεματίσει με πολλά κοσμητικά" τον Γιώργο Δέδε έχει φθαρεί. Τι καινούριο μπορεί να πει;

Ο ΝΙΚΑΣ

Ο Παναγιώτης Νίκας αρχίζει και συσπειρώνει κομμάτια της Ν.Δ. Κάποιος μπορεί να πει και με το κομματικό "ζόρι", αλλά πάντως κάπως αρχίζει να δουλεύει.

Κάποιοι μπορεί να πουν για αδυναμίες στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Κορινθία και έως ένα βαθμό πιθανώς να έχουν δίκιο. Όμως ξεχνούν

  • ότι δεν έχει ολοκληρωθεί,
  • ότι εκτός Κορινθίας δουλεύει καλά,
  • ότι πιθανώς να έχουμε και εθνικές εκλογές (άρα και υψηλότερη συσπείρωση),
  • ότι ο Τατούλης σιγά-σιγά θα φθείρεται από δυο πλευρές.

Το ερώτημα για το Νίκα είναι όχι τόσο αν θα περάσει στο β' γύρο αλλά αν μπορεί να κερδίσει στον "τελικό" είτε το Δέδε ή τον Τατούλη.

Το ερώτημα για τον Δέδε είναι το ανάποδο. Δηλαδή, δεν είναι τόσο αν θα κερδίσει όσο αν θα περάσει στον "τελικό".

Ο ΔΕΔΕΣ

Θεωρητικά για το Δέδε τα νούμερα θα πρέπει να βγαίνουν ευκολότερα (λόγω της διάσπασης από την απέναντι πλευρά) αλλά υπάρχουν και άλλες παράμετροι.  

  • Η υποψηφιότητα Μπουντρούκα θα κόψει κόσμο και από τον Τατούλη αλλά και από το Δέδε.
  • Η προεκλογική καμπάνια καθυστέρησε να ξεκινήσει και ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Ο Δέδες φαίνεται να ρίχνει ένα μεγαλύτερο βάρος στο δικό του προφίλ και λιγότερο στην παράταξη. Εάν θα τον πάει στον "τελικό" θα πρέπει να το μετρήσει καλά. Τα παραμικρά λάθη κοστίζουν και τον επόμενο μήνα θα δούμε εάν η δυναμική του αρχίζει να αναπτύσεεται με ένα πιο γρήγορο ρυθμό

Ο Τατούλης είναι ένας έξυπνος, έμπειρος και σκληρός αντίπαλος και θα πάει το παιχνίδι στα "όρια". Θα μπορέσει ο Δέδες να του φέρει το χτύπημα εκεί που πονάει περισσότερο;

Υ.Γ. όλες οι πληροφορίες λένε ότι η Εύη Τατούλη είναι κομμένη από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αρκαδία. Εάν η πληροφορία είναι αληθής και τελική κρατήστε την για την επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα

Κ.Ρ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video