ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Δήμος Βέλου - Βόχας ενημερώνει τους δημότες του για τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών

Σε Δελτίο Τύπου που διένειμε ο Δήμος Βέλου-Βόχας εχθές το βράδυ μέσω της σελίδας του στο Facebook ενημερώνει τους δημότες του σχετικά με καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Σε Δελτίο Τύπου που διένειμε ο Δήμος Βέλου-Βόχας εχθές το βράδυ μέσω της σελίδας του στο Facebook ενημερώνει τους δημότες του σχετικά με καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ημέρες αλλά και πως προετοιμάζεται για ενδεχόμενη αντιμετώπισή τους

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Σε έκτακτο Δελτίο Ενημέρωσης προχώρησε το Διασωστικό Σώμα Κορίνθου "Πήγασος" το απόγευμα της Δευτέρας 4/2/2019 με το οποίο επισημαίνουν πιθανούς κινδύνους που μπορεί να δημιουργηθούν στην Κορινθία από βροχοπτώσεις.

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι η ΕΜΥ με έκτακτο -κόκκινο- Δελτίο και βασισμένη στα προγνωστικά τους μοντέλα προειδοποιεί για μεγάλες ποσότητες νερού ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ από ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (Τρίτη) μετά της 19.00 έως και ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ της Τετάρτης.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Βέλου-Βόχας βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση και ήδη έχουν προχωρήσει σε καθαρισμό επικίνδυνων σημείων.

Συνιστούμε σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους με οχήματα και να ενημερώνονται

1. από την ιστοσελίδα του Δήμου στο Διαδίκτυο https://velovocha.gr/ αλλά και

2. από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook https://www.facebook.com/VeloVocha/

Θα παρέχουμε διαρκή και άμεση ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αν και φυσικά ευχόμαστε αυτό να μην χρειαστεί.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video