ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πελοπόννησο θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο

Η διοργάνωση του Παμπελοποννησιακού και του Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο συμφωνήθηκε μεταξύ Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Οδοντιατρικών Συλλόγων. Η διοργάνωση του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ενδοδοντίας και του Παμπελοποννησιακού Οδοντιατρικού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη με τους Προέδρους των Οδοντιατρικών Συλλόγων Πελοποννήσου τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Οδοντιατρικών Συλλόγων Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Γιαλαμάς, Αργολίδας Δημήτριος Παπαδημόπουλος, Κορινθίας Επαμεινώνδας Κατσούλας, Μεσσηνίας Γεωργία Θεοδωροπούλου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οδοντιατρικών Συλλόγων Νικόλαος Δέδες και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου.
 «Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας της περιφερειακής αρχής με τους οδοντιατρικούς συλλόγους διοργανώνουμε δύο σπουδαία και μεγάλα γεγονότα στην Πελοπόννησο, το Παμπελοποννησιακό Οδοντιατρικό Συνέδριο στο Λουτράκι τον Ιούνιο του 2019 και το Πανελλήνιο Συνέδριο Ενδοδοντίας στην Καλαμάτα το Σεπτέμβριο του 2019» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημειώνοντας ότι «το εύρος των συνεργασιών της Περιφέρειας αποδίδει καρπούς με πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες. Μεγάλα γεγονότα διοργανώνονται πλέον στην Πελοπόννησο και σε αυτά έχουν πλέον ενεργό συμμετοχή και καίριο ρόλο οι επιστημονικοί φορείς. Ταυτόχρονα αναδεικνύουμε συνεχώς τον προορισμό της Πελοποννήσου και τον καθιστούμε προσφιλή επιλογή για ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον». «Ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί σημαντική παράμετρο της ανάπτυξης του τουρισμού στην Πελοπόννησο» επεσήμανε η κα Νικολάκου, τονίζοντας ότι η Πελοπόννησος πλέον αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τη διοργάνωση συνεδρίων.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video