ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΝΕΑ ΒΕΝΤΕΤΑ....Γ. Τσώνη σε Γ. Αθανασόπουλο για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος

«Scriptamanent, κ. Αθανασόπουλε»

“Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι οι δηλώσεις του κ.Αθανασόπουλου αποτελούν κατάφορη συκοφαντία με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών και το διχασμό.
Ο κ. Τσώνης δε θα δεχτεί μεθοδεύσεις, τετελεσμένα και αποφάσεις που εναντιώνονται στη θέληση των πολιτών.” Επισημαίνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, με αφορμή τις δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου για την κατασκευή του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος, ο οποίος κατηγόρησε το δήμαρχο ότι: «έχει προχωρήσει σε παρασκηνιακή συναλλαγή συντασσόμενος με όσους προωθούσαν χάραξη κλειστού αυτοκινητόδρομου  στα όρια του σχεδίου πόλης της Μεσσήνης. Μια χάραξη η οποία στερεί από την πόλη της Μεσσήνης κάθε δυνατότητα για μελλοντική επέκταση προς το νότο».

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του κ. Τσώνη:

Για μια ακόμα φορά  ο κ. Αθανασόπουλος  χρησιμοποιεί το λαϊκισμό σε μια προσπάθεια να διχάσει τους πολίτες της Μεσσήνης και να επωφεληθεί ψηφοθηρικά.
Διαίρει και βασίλευε.
Τεχνικές τέτοιου  πολιτικού επιπέδου χρησιμοποιούνται ώστε να ικανοποιήσουν  μόνο το ακροατήριο του κ. Αθανασόπουλου, ο οποίος βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα επιχειρεί να σπιλώσει τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο προσωπικά, κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις και τετελεσμένα.
Ο Δήμαρχος  Μεσσήνης κ. Τσώνης λειτουργούσε και λειτουργεί πάντα  με γνώμονα την ανάπτυξη της Μεσσήνης και το συμφέρον των πολιτών με συγκεκριμένη και πάγια θέση όλα αυτά τα χρόνια.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι οι δηλώσεις του κ.Αθανασόπουλου αποτελούν κατάφορη συκοφαντία με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών και το διχασμό.
Ο κ. Τσώνης δε θα δεχτεί μεθοδεύσεις, τετελεσμένα και αποφάσεις που εναντιώνονται στη θέληση των πολιτών.
Ταυτόχρονα, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Αθανασόπουλο ότι ο Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδες ,είχε πραγματοποιήσει  ανάλογη επίσκεψη στο Δημαρχείο της Μεσσήνης και στις 2/11/2018,παρουσία και του τότε επικεφαλή της παράταξής του κ. Αναστασόπουλου.
Στη συγκεκριμένη επίσκεψη ο κ. Δέδες είχε δηλώσει ότι το έργο αφορά την υφιστάμενη χάραξη και τη βελτίωση ουσιαστικά  του υπάρχοντος δρόμου εξηγώντας κυρίως το χρηματοδοτικό πλαίσιο.
Ο χρόνος διαβούλευσης θα βοηθήσει ώστε να πέσουν οι μάσκες και να αναγκαστούν όλοι να τοποθετηθούν πάνω στη συγκεκριμένη μελέτη ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες.
Οι μυστικές και παρασκηνιακές συναλλαγές αποτελούν κατάπτυστες ενέργειες που οραματίζονται κάποιοι προκειμένου  να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και δεν αφορούν το Δήμο Μεσσήνης.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του κ. Αθανασόπουλου:

Οι εξαγγελίες του Γενικού Γραμματέα υποδομών Γιώργου Δέδε από το δημαρχείο της Μεσσήνης με χειροκροτητές το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους του δήμου μας, για δημοπράτηση τις επόμενες ημέρες του δρόμου Καλαμάτα – Μεσσήνη – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη προκαλεί εύλογες απορίες και ερωτηματικά. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του δρόμου τον οποίο χειροκροτούσαν; Πότε θα ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και οι πολίτες του Δήμου Μεσσήνης; Τι ακριβώς περιλαμβάνει η μυστική συναλλαγή Δημοτικής Αρχής και κυβερνητικών παραγόντων; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα η Δημοτική Αρχή Τσώνη καλείται να δώσει απαντήσεις. Δεν μπορεί πλέον να κρύβεται και να παραπλανά.
Ο κ Τσώνης είναι φανερό ότι έχει προχωρήσει σε παρασκηνιακή συναλλαγή συντασσόμενος με όσους προωθούσαν χάραξη κλειστού αυτοκινητόδρομου  στα όρια του σχεδίου πόλης της Μεσσήνης. Μια χάραξη η οποία στερεί από την πόλη της Μεσσήνης κάθε δυνατότητα για μελλοντική επέκταση προς το νότο. Οι μεθοδεύσεις και τα τετελεσμένα που σε συνεννόηση και σε αγαστή  συνεργασία κάποιοι προώθησαν και εκτελούν, δε μπορούν να γίνουν ανεκτά. Τους καλούμε να σταματήσουν τώρα τις καταστροφικές επιλογές για τον τόπο μας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να πάρει άμεσα θέση και να θέσει φραγμό στις μεθοδεύσεις και τα τετελεσμένα που προωθούνται σε κλειστές συσκέψεις και παρασκηνιακές διευθετήσεις. Οι πολίτες της Μεσσήνης δεν εξαγοράζονται με καθρεφτάκια, έχουν καταλάβει το ρόλο και τις επιδιώξεις του καθένα.
Σε ότι μας αφορά:
  • δεν πρόκειται να συναινέσουμε στον αποκλεισμό της Μεσσήνης από τη θάλασσα αγοράζοντας το «καθρεφτάκι» της υπόσχεσης κατασκευής κάθετων δρόμων.
  • δεν πρόκειται να συμβάλουμε στην καταστροφή επιχειρήσεων και στην υποβάθμιση περιουσιών συμπολιτών μας.
  • δεν πρόκειται να ανεχτούμε την υποθήκευση της ανάπτυξης, μέσα από έναν ιδιότυπο χωροταξικό και συγκοινωνιακό αποκλεισμό.
Έχουμε υποχρέωση να διεκδικήσουμε έναν δρόμο ανάπτυξης και όχι καταστροφής για την περιοχή μας και αυτό θα πράξουμε. Έχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένα στο παρελθόν και έχουμε θέσει συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις  στους  οποίους εμμένουμε και ζητούμε να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Θεωρούσαμε και εξακολουθούμε να θεωρούμε ότι υπάρχουν λύσεις που ουδέποτε εξετάστηκαν. Οι λύσεις αυτές πρέπει και μπορούν να αναζητηθούν και να προωθηθούν αμέσως μετά τις εκλογές από μια Δημοτική Αρχή με καθαρή εντολή, σχέδιο και εύλογα χρονικά περιθώρια για διαβούλευση. Σε καμία περίπτωση λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές δε μπορούμε και δεν πρόκειται να ανεχτούμε τετελεσμένα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video