ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νίκας και Τατούλης σε αντίστροφες διαδρομές

Ο Πέτρος παλεύει αλλά κατεβαίνει. Ο Νίκας παλεύει αλλά ανεβαίνει. H Πελοποννησιακή μάχη που εξελίσσεται σε rollercoaster

96 ημέρες πριν τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Μαίου και όλοι οι υποψήφιοι εντείνουν τις προσπάθειές τους, τρέχοντας από χορό σε πίτα και .. τούμπαλιν.

Ένας από αυτούς που σπεύδουν στα κορινθιακά events είναι βέβαια ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, που το τελευταίο τρίμηνο έχει επισκεφθεί την Κορινθία περισσότερες φορές από ότι τα τελευταία 4 χρόνια μαζί.

Αυτό είναι κατανοητό μεν, ο άνθρωπος κάνει τον αγώνα του ώστε να γίνει ισόβιος Περιφερειάρχης (και όπως και στα Παγόσμια Κύπελλα να πάρει και την καρέκλα σπίτι του την 3η φορά) ή τελοσπάντων μέχρις ότου ικανοποιηθούν άλλα παράπλευρα σχέδια του.

Βέβαια, η ταμπέλα του «αντάρτη» (και όχι του ανεξάρτητου), φέρνει σε δύσκολη θέση πολλούς πρώην υποστηρικτές του με αποτέλεσμα άλλοι να προσπαθούν να τον αποφύγουν και άλλοι να «νίπτουν τας χείρας» τους.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Πέτρος πέφτει.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, που οι πληροφορίες μας από το Ξυλόκαστρο λένε ότι εχθές στη γιορτή της πόλης κυριαρχούσε μια παγωμάρα απέναντι στον Περιφερειάρχη.

Κουμπωμένα στελέχη και πρώην συνοδοιπόροι που δεν θέλουν να εκτεθούν βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του αλλά βλέπουν ταυτόχρονα και την πτώση ενός ισχυρού σε .. απευθείας μετάδοση.

Και ξέρετε τι γίνεται όταν κάποιοι καταλάβουν ότι κάποιος πολιτικός πέφτει. Τρέχουν σε άλλες κατευθύνσεις.

Ο Νίκας

Ο Παναγιώτης Νίκας ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα αλλά φαίνεται ότι με τον καιρό η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς και πιθανότατα να είναι έτοιμος και από θέση ισχύος σε σχέση με τον Πέτρο τη στιγμή των εκλογών.

Οι τοπικές οργανώσεις στην Κορινθία αρχίζουν να αντιμετωπίζουν πιο "ζεστά" την καμπάνια του με τελευταία αυτή στο Λουτράκι, όπου μαθαίνουμε ότι πήγε εξαιρετικά, ενώ εχθές ανακοινώθηκε ένας ακόμη υποψήφιος στην Κορινθία, ο νευρολόγος Χρήστος Γιαννούλης από την Κόρινθο.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας φαίνεται ένας σοβαρός, μετρημένος και ευγενικός άνθρωπος και σε αντιδιαστολή με τον Πέτρο δεν παρουσιάζει

  • grande αφηγήματα
  • "παραισθησιογόνα" πολιτικά οράματα ή
  • φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Βέβαια, ο Πελοποννήσιος ψηφοφόρος ίσως και να θέλει το παραμύθι του.

Του Πέτρου πάντως μπαγιάτεψαν


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video