ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Γιώτα Μπάγκα με Τατούλη στις Περιφερειακές;

Μαθαίνουμε ότι η Γιώτα Μπάγκα, υποψήφια βουλευτής παλαιότερα με τους ΑΝΕΛ και στη συνέχεια με τη Ν.Δ. οδεύει προς το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη.

Το όνομά της ακούστηκε για το Κορινθιακό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές αλλά φαίνεται η ζωή ίσως να είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Μαθαίνουμε ότι η Γιώτα Μπάγκα, υποψήφια βουλευτής παλαιότερα με τους ΑΝΕΛ και στη συνέχεια με τη Ν.Δ. οδεύει προς το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη.

Το ονόμά της ακούστηκε προ καιρού και πάλι για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αλλά φαίνεται ότι οι εξελίξεις ήσαν .. ραγδαίες.

Οι δυο τους προσφάτως βρέθηκαν δίπλα-δίπλα σε εκδήλωση και οι πληροφορίες λένε ότι "τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε".

Εάν λοιπόν οι πληροφορίες αληθεύουν καταλαβαίνουμε ότι η αναζήτηση για το δεύτερο γυναικείο όνομα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις εθνικές εκλογές, συνεχίζει να αναζητείται.

Y.Γ. Στη σελίδα της πάντως στ Facebook φιγουράρει ακόμη το σήμα της Ν.Δ. και ο τίτλος "ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ". Whatever that means..


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video