ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H «αναβάθμιση διατηρητέου σχολικού κτηρίου Συγγρού Μεθώνης»

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ», μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του αναδόχου του έργου Βασίλη Τρίγκα , προϋπολογισμού 260.000 ευρώ. 
 Το κτίριο Συγγρού αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης και πρόκειται να φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα, καθώς και την οργάνωση αυτών. Οι εργασίες αφορούν στην επισκευή και αποκατάσταση του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου, όπως επίσης την προμήθεια απαραίτητου για τη λειτουργία του εξοπλισμού. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη έχουν κινητοποιηθεί φορείς και στελέχη, προκειμένου να ενταχθεί η αναβάθμιση του κτιρίου Συγγρού στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου. 
Στον παρελθόν, ο Δήμαρχος έχει προσκαλέσει τον Υπουργό Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, όπου συζήτησαν για τις προοπτικές του κτιρίου, προκειμένου να αναδειχθεί ο ιστορικός και πολιτιστικός χαρακτήρας του. Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης σημείωσε τα εξής: « Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προχωρήσουμε στη αναβάθμιση του διατηρητέου «Σχολείου Συγγρού» της Μεθώνης . Το κτίριο αυτό προσδοκούμε να γίνει κέντρο πολιτισμού, καθώς θα φιλοξενεί πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως αυτή του παραδοσιακού δρώμενου «Του Κουτρούλη ο Γάμος». Στόχος μας είναι η αξιοποίηση των ιστορικών κτιρίων του Δήμου μας που αναδεικνύουν και προβάλουν την πολιτιστική μας κληρονομιά.»
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video