ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αν. Παπακυριάκος: ‘O πόνος και η αγωνία των δημοτών μας δεν είναι προϊόν προεκλογικής εκμετάλλευση’!

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος σε ανακοίνωσή του, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι διαφορετική και ο κ. Μανάβης επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τον πόνο και την αγωνία των δημοτών για να τα εκμεταλλευτεί προεκλογικά.

Απάντηση έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θ. Μανάβη ο οποίος με προηγούμενη ανάρτηση έσπευσε να .. πανηγυρίσει επειδή ο Δήμος Βέλου-Βόχας δεν είχε περιληφθεί στη λίστα των Δήμων για τους οποίους εγκρίθηκαν τα αιτήματα για τις ζημιές που υπέστησαν από τον κυκλώνα Ζορμπά.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος σε ανακοίνωσή του, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι διαφορετική και ο κ. Μανάβης επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τον πόνο και την αγωνία των δημοτών για να τα εκμεταλλευτεί προεκλογικά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση 

“Γράφαμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας ότι παράγοντες του Δήμου μας αναμειγνύουν αλήθειες και ψέματα για να δημιουργούν εντυπώσεις, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα. Φαίνεται δεν μας άκουσαν και συνεχίζουν να εκτίθενται.

Οι ίδιοι, σήμερα, επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο και την αγωνία των δημοτών μας και ιδιαιτέρως αυτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες του κυκλώνα Ζορμπά, διακινώντας και πάλι ΨΕΥΔΗ.

Ο Δήμος μας κατέθεσε αίτημα στις 5/02/2019 για το ποσό των 946.510,04 ευρώ. Μαζί με το Δήμο μας κατατέθηκαν αιτήματα και από άλλους Δήμους της χώρας. Στις  25 /02/ 2019 αναρτήθηκε απόφαση του ΥΠΕΣ (Υπουργείο Εσωτερικών) η οποία ενέκρινε αιτήματα 14 δήμων συνολικού ύψους 1.164.043 ευρώ .  Όπως γίνεται κατανοητό το ποσό που αφορά το Δήμο μας είναι περίπου το ίδιο με αυτό των υπόλοιπων 14 Δήμων.

Η επίσημη ενημέρωση από το ΥΠΕΣ είναι ότι περιμένουν την πίστωση του λογαριασμού του Υπουργείου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να προχωρήσουν στη χρηματοδότηση του  δικού μας αιτήματος.  Η καθυστέρηση οφείλεται στις διαδικασίες  που ακολουθεί το ΥΠΕΣ (Υπουργείο Εσωτερικών) .

Άνθρακες και πάλι οι θησαυροί σας κ. Μανάβη.

O πόνος και η αγωνία των δημοτών μας δεν είναι προϊόν προεκλογικής εκμετάλλευσης.

Επιτέλους δείξτε λίγη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και σταθείτε στο ύψος του θεσμικού σας ρόλου!!!”

Αννίβας Παπακυριάκος – Δήμαρχος Βέλου – Βόχας


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video