ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

TO θέμα Βορίδη στους «αντάρτες» αλλά και η γαλάζια ανησυχία

ΓΙΑ να θυμηθούμε τι συνέβη προ λίγων ημερών στην γαλάζια συγκέντρωση. Τελικά οι αντάρτες της Ν.Δ. στο Δήμο Καλαμάτας, στην Μεσσηνία και την Περιφέρεια είναι πολύ περισσότεροι και η ανησυχία στο έπακρο...
Με πολιτικά και… αυτοδιοικητικά μηνύματα η επιτυχημένη εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του πρώην Υπουργού Μάκη Βορίδη.
Πέραν της… παρέλασης των αυτοδιοικητικών «πάσης φύσεως», στην κομματική εκδήλωση εστάλησαν «συστημένα» μηνύματα, με τον Μάκη Βορίδη, που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «…ποτέ ξανά Αριστερά» και καλώντας τους νεοδημοκράτες σε συστράτευση προκειμένου η ΝΔ να επιτύχει νίκες και στις τέσσερις κάλπες που θα στηθούν εντός του 2019.
Παράλληλα ο κ. Βορίδης εκθείασε για μία ακόμα φορά τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον καλύτερο Πρωθυπουργό, με την αίθουσα να σείεται από χειροκροτήματα. Εμφατικά και τα όσα σημειώθηκαν με φόντο τα εθνικά θέματα.
Ξεκάθαρη και η τοποθέτηση που υπήρξε σε σχέση με τις περιφερειακές εκλογές και την στήριξη στον Παναγιώτη Νίκα. Ο κ. Βορίδης μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση στους «αντάρτες» τονίζοντας ότι το κόμμα πρέπει να τους τιμωρήσει αυστηρά.
«Το κόμμα πρέπει να τιμωρεί αυστηρά τους προδότες» το μήνυμα Βορίδη
«Το κόμμα πρέπει να τιμωρεί αυστηρά τους προδότες» σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρώην Υπουργός Μάκης Βορίδης, στη διάρκεια εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, με φόντο και τις περιφερειακές εκλογές. Ο κ. Βορίδης μάλιστα χαρακτήρισε τις περιφερειακές εκλογές ως βαθύτατα πολιτικές, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Νίκα. Best TV

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video