ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις θα ισχύσουν το διήμερο 2 και 3 Μαρτίου 2019 στο Ναύπλιο Αργολίδας, για την διεξαγωγή του «6ου Μαραθώνιου Ναυπλίου» και της εκδήλωσης «Μαραθώνια Νύχτα»


Για τη διευκόλυνση των πολιτών, που θα μεταβούν στο Ναύπλιο Αργολίδας, για την διεξαγωγή του «6ουΜαραθώνιου Ναυπλίου» και της εκδήλωσης «Μαραθώνια Νύχτα», ανακοινώνεται ότι κατά το κατά το διήμερο 2 και 3 Μαρτίου 2019, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα, για τον «6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου», θα ισχύσουν οι κάτωθι ρυθμίσεις κυκλοφορίας:

  • κατά το χρονικό διάστημα από την 14:00 ώρα του Σαββάτου (2.3.2019) έως την 17:00 ώρα της Κυριακής (3.3.2019) θα ισχύσει απαγόρευση στάσης- στάθμευσης και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στις οδούς Συγγρού (σε όλο το μήκος), Αμαλίας (από Α. Συγγρού έως Σοφρώνη), Σιδηράς Μεραρχίας (στο τμήμα Σιδηράς Μεραρχίας και Πολυζωίδη) και Φλέσσα (σε όλο το μήκος της).
  • κατά το χρονικό διάστημα από την 07:30 έως 15:30 ώρα της Κυριακής (3.3.2019) θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων σε όλο το μήκος των οδών Μπουμπουλίνας- Μιαούλη, Συγγρού, 25ης Μαρτίου, Κύπρου, Σιδηράς Μεραρχίας, Πολυζωίδου, Βασιλέως Πάυλου, παραλιακή οδός Ναυπλίου- Ν. Κίου (έως την γέφυρα του Ίναχου ποταμού), Λ. Ασκληπιού, τον κόμβο Αγίας Ελεούσας, καθώς σε όλους τους κάθετους οδούς που περιλαμβάνονται στο οικοδομικό τετράγωνο Συγγρού- 25ης Μαρτίου- Κύπρου- Ενδεκάτη- Σιδηράς Μεραχίας- Βασ. Παύλου- Μπουμπουλίνας και Συγγρού.
Για την εκδήλωση «Μαραθώνια Νύχτα», θα ισχύσουν, κατά το χρονικό διάστημα από την 17:00 έως 23:00 ώρα του Σαββάτου (2.3.2019), προσωρινή ολική διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης- στάθμευσης οχημάτων, στις οδούς Άργους (από το ύψος της οδού Μεσολογγίου έως τον κόμβο Ενδεκάτης), Σιδηράς Μεραρχίας (από το ύψος του κόμβου Ενδεκάτης έως την οδό Πολυζωίδη), καθώς και σε όλους τους κάθετους δρόμους που οδηγούν προς τις παραπάνω οδούς.
Η κυκλοφορία των οχημάτων, για το χρονικό διάστημα που θα τεθούν σε ισχύ οι προαναφερόμενες ρυθμίσεις κυκλοφορίας, θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές και παρακαμπτήριες οδούς.
Παρακαλούμε για την κατανόηση των οδηγών, καθώς και για τη συμμόρφωσή τους, με τις υποδείξεις των τροχονόμων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video