ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΑΡΤΙΟΣ 2008

Το ΒΑΝ βάζει τέλος στην παραφιλολογία για σεισμό στην Κόρινθο, εκλογές στο Δικηγορικό Σύλλογο και το ΠΑΣΟΚ, το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στους Αγ. Θεόδωρους, ανεξαρτητοποιείται ο Φ. Τζαναβάρας

Με μια λιτή ανακοίνωση 26 λέξεων –η οποία, πάντως, άργησε πολύ να εκδοθεί- η ομάδα ΒΑΝ βάζει τέρμα στην παραφιλολογία για μεγάλο σεισμό στην Κόρινθο εντός των ημερών.

• Καθαρή νίκη του Δημήτρη Κονομόδη προέκυψε από το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής στον δικηγορικό σύλλογο.

Εκτός του κ. Κονομόδη εξελέγησαν οι: Παν Νικολόπουλος με 94 ψήφους, Παν. Επιβατινού με 91, Μιχ. Ζορμπάς με 87 και Παν. Καραμπέτσος με 78. Από την άλλη πλευρά εκτός του κ. Ν. Σπυρόπουλου εξελέγησαν οι: Γ. Γιαννίκος με 76 ψήφους, Άγγ. Καραφωτιάς με 73 και η κυρία Π. Περιβολάρη με 68. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Σπυρόπουλος θα παραιτηθεί και την θέση του θα πληρώσει ο κ. Αντ. Παππάς

• «Είναι λάθος να βιαστεί κανείς και να μιλά για το τέλος του δικομματισμού» Τάδε έφη Πάνος Μπεγλίτης ..

• Τον τίτλο του κυπελλούχου Κορινθίας για τη σεζόν 2007-2008 κατέχει από το περασμένο Σάββατο ο Ηρακλής Λεχαίου, αφού στον τελικό του θεσμού, που διεξήχθη στο γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου, νίκησε με 3-0 το Σπαθοβούνι.

• Την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό της μειοψηφίας ανακοίνωσε ο Φώτης Τζαναβάρας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η ανεξαρτητοποίηση αυτή πιθανότατα δεν θα είναι η μοναδική, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν να προχωρήσει σε μια αντίστοιχη ενέργεια και ο Γιώργος Κουρούμπαλης

• Πορεία Πρωταθλητισμού κάνει η ομάδα βόλεϊ του Παμβοχαϊκού που νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 3-0 σετ στην Β’ Εθνική.

• Στους Αγίους Θεοδώρους αποφάσισαν οι δήμοι της Ανατολικής Κορινθίας για το εργοστάσιο διαχείρισης των απορριμμάτων. Όσο το είδατε εσείς, άλλο τόσο και εμείς ..

• Φαρμάκης, Ντιγκιρλάκης, Ανδρέου, Σιφακάκης, Περόγαμβρος, Μαλατέστα, Μαρία Κωνσνταντνου είναι επτά από τους 27 συνολικά υποψήφιους στις εκλογές για τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ. Από τους 27 θα εκλεγούν οι 17 (τόσες «έδρες» έχει η Δημοτική Οργάνωση Κορίνθου), ενώ από τους 17 σύνεδρους οι έξι θα είναι γυναίκες σύνεδροι (λόγω ποσόστωσης).

Δεδομένου πως όλες κι όλες οι γυναικείες υποψηφιότητες ήταν έξι (Μαλατέστα, Κουστένη, Φουργιώτη, Αναγνωστοπούλου, Τσίλη, Κωνσταντίνου) είναι προφανές πως άπασες εκλέγονται με την ψήφο τους


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video