ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το 6ο Καρναβάλι για το Δήμο Βέλου – Βόχας είναι γεγονός!

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 16:00 μ.μ, η παραλία Βραχατίου θα κατακλυστεί από εντυπωσιακά άρματα και δεκάδες καρναβαλιστές!

Το 6ο Καρναβάλι για το Δήμο Βέλου – Βόχας είναι γεγονός! Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 16:00 μ.μ, η παραλία Βραχατίου θα κατακλυστεί από εντυπωσιακά άρματα και δεκάδες καρναβαλιστές! 

Τα “Μούσμουλα” και η Rap Media θα είναι εκεί ! Και δεν θα θα καταγράψει μόνο! Θα μεταδώσει live την παρέλαση μέσα από το κανάλι της στο YouTube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της παράλληλα όμως και θα το παρουσιάσει!

Θωμάς Κεφοκέρης και Εύα Νιργιανάκη θ αφήσουν τα μικρόφωνα στο studio του Ecoradio για λίγο και θα γίνουν για 2 και πλέον ώρες ένα με τους καρναβαλιστές και τον κόσμο που θα βρεθεί στην παραλία του Βραχατίου την Κυριακή!

Η κ. Μαρία Καλλίρη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βέλου Βόχας, βρέθηκε στα studio του Ecoradio και στην εκπομπή “Στάσου Μούσμουλα” από τον “αέρα” και της οποίας ανακοίνωσε την συνεργασία! 

Παράλληλα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε και αυτή τη χρονιά για την επιτυχία της διοργάνωσης. 

“Η δημοτική αρχή έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα, με πολλές εκπλήξεις για την διασκέδαση των μικρών μας φίλων” σημείωσε χαρακτηριστικά και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους!

Για εσάς τώρα που δεν έχετε προλάβει αλλά θέλετε να είστε μέρος της παρέλασης; Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Θα είμαστε όλοι εκεί για ένα μοναδικό Καρναβάλι!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video