ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ενίσχυσης του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου

Η Διοκλής Α.Ε., που έχει αντικείμενο την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Καλαμάτας, ολοκλήρωσε στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο τις εργασίες αναβάθμισης του φωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους του. Αντικαταστάθηκαν τα παλιά φωτιστικά σώματα λόγω φθοράς και τοποθετήθηκαν 32 επιτοίχια και επιστύλια, νέας τεχνολογίας LED, που εξασφαλίζουν καλύτερο φωτισμό και εξοικονόμηση ενέργειας, με συνολική δαπάνη 24.000 ευρώ με το ΦΠΑ. Σημειώνεται ότι πριν μερικούς μήνες είχε διενεργηθεί η αντικατάσταση 9 επιστύλιων φωτιστικών και τώρα ακολούθησε η δεύτερη φάση παρεμβάσεων.
 Πλέον, φωτίζεται με επάρκεια το σύνολο του χώρου του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου. Διενεργήθηκαν, επίσης, δενδροφυτεύσεις με άκαρπες μουριές. Στα WC πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση, που περιέλαβε αλλαγή υδραυλικών εγκαταστάσεων, αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής όπου χρειάσθηκε, ελαιοχρωματισμούς και νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε ένα σημαντικό έργο, το οποίο βελτιώνει την όψη και τη λειτουργικότητα του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου. Θα ακολουθήσει εξωτερικός ελαιοχρωματισμός του συνόλου των εγκαταστάσεων και, συγκεκριμένα, των τοίχων και των μεταλλικών στοιχείων.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video