ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρεις νέες δυνατές προσθήκες στο ψηφοδέλτιο του Αννίβα Παπακυριάκου

Τρία νέα πρόσωπα ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, για το ψηφοδέλτιο του στις εκλογές της 26ης Μαίου. Πρόκειται για τους Σωτήρη Γερόπουλο, Πάρη Παπαιωάννου και την Μαρία Μπιτσάκου

Τρία νέα πρόσωπα ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, για το ψηφοδέλτιο του στις εκλογές της 26ης Μαίου. Πρόκειται για τους Σωτήρη Γερόπουλο, Πάρη Παπαιωάννου και την Μαρία Μπιτσάκου

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΙΤΣΑΚΟΥ

"Αδιαμφισβήτητα μεγάλη χαρά-έκπληξη, μα και προθυμία για δημιουργία μου προκάλεσε η πρόταση του Δημάρχου μας Αννίβα Παπακυριάκου να συμπορευτώ με τον ικανότερο και αξιότερο συνδυασμό του τόπου μας, να συμπορευτώ με την Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου Βόχας  και τον Αννίβα Παπακυριάκο.

Θα προσπαθήσω να συναποτελέσω αρωγό στο δύσκολο έργο που υπηρετεί με τον βέλτιστο τρόπο, παρά τις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε.

Μαρία Μπιτσάκου                                                                                                                         
Βοχαϊκό Κορινθίας

ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

"Φίλες και φίλοι,

Η ενασχόληση με τα κοινά προϋποθέτει μεράκι και όρεξη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, σε συνδυασμό με μια πολιτο-κεντρική προσέγγιση διοίκησης. Με βασική προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας αλλά και τη δημιουργία σοβαρών υποδομών.

Το τρίπτυχο, πολιτο-κεντρική προσέγγιση διοίκησης, ανανέωση, καινοτομία που πρεσβεύει ο Δήμαρχος, κ. Αννίβας Παπακυριάκος και η Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου-Βόχας με βρίσκουν απόλυτα εναρμονισμένο κι έτοιμο να συνεισφέρω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Γι’ αυτό και με μεγάλη χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου, κ. Αννίβα Παπακυριάκου, να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο τέλος αυτού του αγώνα πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε τα μέγιστα για ακόμα μεγαλύτερη αναπτυξιακή ώθηση κι εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας.

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιούς μου καλό και πολιτισμένο αγώνα!

Με εκτίμηση,
Σωτήρης Απ. Γερόπουλος
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc Πανεπιστημίου Πατρών΄"

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Πάρης Παπαϊωάννου γεννήθηκε στις Κρήνες, τελείωσε το σχολείο στο Βέλο, είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Ι Αθήνας, έπαιξε ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια στην ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, στην Κόρινθο, στον Πέλοπα Κιάτου. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Καραναστάση, καθηγήτρια φιλόλογο και έχει 3 ανήλικα παιδιά.

Είναι αγρότης και από το 2010 εκλέγεται Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κρηνών.

Μεταξύ άλλων ο Πάρης Παπαϊωάννου δηλώνει:

"Είμαι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Βέλου Βόχας και θα ήθελα και εγώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την βελτίωση των υπηρεσιών και της γενικότερης εικόνας του Δήμου. Αξίζουν οι δημότες του Δήμου μας καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητά τους και είμαι πεπεισμένος ότι ο Δήμαρχος μας Αννίβας Παπακυριάκος θα συνεχίσει με επιμονή και θέληση το έργο που ξεκίνησε σε ομολογουμένως πολύ δύσκολες συνθήκες. Μιλώ για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε στον Δήμο, αλλά και γενικότερα την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Θα είμαι παρών λοιπόν να επικροτώ ότι καλό γίνεται στο δήμο, θα παρουσιάζω όποιες προτάσεις έχω για το δήμο μας και θα επισημαίνω τις όποιες παραλείψεις.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας γιατί η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει ενωμένους για να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα"

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video