ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ευχαριστήριο για την υποστήριξη και τη συμμετοχή στο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχα

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου και το 7ο Καρναβάλι Βέλου Βόχας εκφράζουμε για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη μας και τις θερμές ευχαριστίες μας.

Το 6ο Καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος ευχαριστεί:

• Τους χιλιάδες επισκέπτες που στήριξαν το καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας και με την παρουσία τους και το αστείρευτο κέφι τους έδωσαν ένταση και παλμό.
• Τους πολιτιστικούς, αθλητικούς, εμπορικούς συλλόγους και τις σχολές χορού που με το κέφι, την φαντασία, τις φορεσιές και τα άρματά τους έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα.
• Τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας που έδωσαν το δυναμικό τους παρών στο καρναβάλι μας ξεφαντώνοντας με κέφι και ρυθμό.
• Τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας, από όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, που ξεσήκωναν τον κόσμο με τη ζωντάνια, το χορό και τη φρεσκάδα τους.
• Φορείς, ομάδες ενεργών πολιτών, εθελοντές και πολίτες ενεργοί στο καρναβάλι με πρωτοτυπία, φαντασία και πολύ πολύ όρεξη, ξεσήκωναν τον κόσμο που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
• Τους υπαλλήλους του Τμήματος Καθαριότητας για την πολύτιμη συνδρομή τους , πριν και μετά το καρναβάλι.
• Την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Βέλου Βόχας
• Τον Βαγγέλη Νικολάου στην κατασκευή των αρμάτων

• Ιδιαίτερη αναφορά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές του φετινού μας καρναβαλιού, οι οποίοι σε καιρούς δύσκολους, συνέδραμαν ηθικά και υλικά την προσπάθειά μας, ώστε το 6ο καρναβάλι του δήμου μας να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη διασκέδαση και την αναψυχή, τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής μας.

Οι πολύτιμες και ευγενικές χορηγίες τους, αφ΄ενός κατέστησαν δυνατή την όλη διοργάνωση, αφετέρου μας συγκίνησαν με τη γενναιοδωρία και την εμπιστοσύνη που δόθηκαν. Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου και το 7ο Καρναβάλι Βέλου Βόχας εκφράζουμε για άλλη μία φορά την ευγνωμοσύνη μας και τις θερμές ευχαριστίες μας.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαίτερα, ως κατωτέρω, την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού και το ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ του Δήμου για την πραγματικά άψογη διοργάνωση. Όλο αυτό το διάστημα κατέβαλλαν τα μέγιστα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε ο θεσμός πια του καρναβαλιού στο Δήμο Βέλου Βόχας να παραμείνει ακλόνητος.

• Μαρία Καλλίρη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού
• Ανδρέας Σιάχος, Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄
• Νίκος Παπαγεωργόπουλος, Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου
• Δημήτριος Νικολάου, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βραχατίου
• Γιώργος Δαληβίγκας, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου
• Βαγγέλης Τσάκωνας, Εκπρόσωπος Συλλόγου
• Γιώργος Βασιλείου, Εκπρόσωπος Συλλόγου
• Κατερίνα Μασούρη, Δημοτική Υπάλληλος
Οι χορηγοί στο φετινό καρναβάλι ήταν οι παρακάτω:

΄΄Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το επόμενο καρναβάλι του Δήμου Βέλου Βόχας με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και με μεγαλύτερο κέφι, γιατί η προσπάθειά μας δε σταματά εδώ!!! Καλή Σαρακοστή΄΄

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας
Αννίβας Παπακυριάκος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video