ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Είναι τρελοί αυτοί οι Κορίνθιοι με την Εθνική Ελλάδος – Πήγαν οδικώς μ’ένα αγροτικό στο Λιχτενστάιν!

Η αγάπη για την Εθνική ομάδα και η «τρέλα» τελικά πάνε στα βουνά. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο Νίκος, ο Κώστας, ο Βαγγέλης κι ο Βασίλης ξεκίνησαν την Τετάρτη οδικώς από την Κόρινθο με ένα αγροτικό για να πάνε σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς της Εθνικής ομάδας.

Μια παρέα από την Κόρινθο πήγε οδικώς στο Λιχτενστάιν και στη συνέχεια Βοσνία και Ερζεγοβίνη!

Η αγάπη για την Εθνική ομάδα και η «τρέλα» τελικά πάνε στα βουνά. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο Νίκος, ο Κώστας, ο Βαγγέλης κι ο Βασίλης ξεκίνησαν την Τετάρτη οδικώς από την Κόρινθο με ένα αγροτικό για να πάνε σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς της Εθνικής ομάδας.

Φόρτωσαν λοιπόν το αγροτικό με όλα τα απαραίτητα και ξεκίνησαν για το μεγάλο ταξίδι το οποίο θα αναλύσουμε στη συνέχεια. Στο πορτ μπαγκάζ του αγροτικού έχουν προμήθειες μίας εβδομάδας. Ψησταριά, κάρβουνα, γουρουνόπουλο είναι τα βασικά για τις πρώτες μέρες του ταξιδιού.

Μιας και πλησιάζει η 25η Μαρτίου που θα τους βρει στο δρόμο για Ζένιτσα για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη έχουν προμηθευτεί και σαρακοστιανά. Στον κατάλογο περιλαμβάνονται μύδια, σολομός, χαλβάς και ούζο. Φυσικά τα φρούτα έχουν την τιμητική τους για μια ισορροπημένη διατροφή, ενώ μπίρες και καφές ήταν απλώς τα αυτονόητα. Τύμπανο, σημαία Κορίνθου, ελληνική σημαία, κασκόλ, βουβουζέλα και ντέφι είναι απλώς στοιχεία της φίλαθλης ταυτότητάς τους.

Έφυγαν λοιπόν από Κόρινθο για Πάτρα την Τετάρτη το απόγευμα. Καραβάκι για Μπάρι όπου έφτασαν Πέμπτη πρωί. Οδικώς τα 850 χιλιόμετρα για Μιλάνο.

Διανυκτέρευση στο Μιλάνο και με το αγροτικό σε περίπου τρεις ώρες έφτασαν Λιχτενστάιν. Το πρόγραμμα λέει ψησταριά έξω από το γήπεδο, παρακολούθηση του αγώνα και δρόμο για Γερμανία και Κονστάντ για διανυκτέρευση. Πρωί Κυριακής αναχώρηση για Λουμπλιάνα ώστε να θαυμάσουν την πρωτεύουσα της Σλοβενίας.

Δευτέρα πρωί (χωρίς κλεισμένο ξενοχοδοχείο) αναχώρηση για Βοσνία, όπου θα μείνουν σε κάποιο ασφαλές μέρος. Να είναι καλά το smartphone του Βαγγέλη, ο οποίος στη διαδρομή βρίσκει που θα στρατοπεδεύσει η παρέα. Αμέσως μετά τον αγώνα θα φύγουν για Βελιγράδι όπου θα μείνουν την Τετάρτη και Πέμπτη θα ξεκινήσουν να κατηφορίζουν Κόρινθο με ενδιάμεση στάση Θεσσαλονίκη.

Πηγή: novasports.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video