ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αννίβας ανακοίνωσε και τον Κώστα Τριανταφύλλου

Ο Κώστας Τριανταφύλλου θα είναι και πάλι υποψήφιος με το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Δημάρχου. Ο ίδιος σημειώνει .. «Η αγάπη για τον τόπο μου με οδηγεί να είμαι και πάλι υποψήφιος με τον Αννίβα».

Ο Κώστας Τριανταφύλλου θα είναι και πάλι υποψήφιος με το συνδυασμό του Αννίβα Παπακυριάκου με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Δημάρχου. Ο ίδιος σημειώνει .. «Η αγάπη για τον τόπο μου με οδηγεί να είμαι και πάλι υποψήφιος με τον Αννίβα».

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν και όλοι μας θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον της περιοχής για τα επόμενα 4 χρόνια.

Στα 5 χρόνια που πέρασαν η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Αννίβα Παπακυριάκο έκανε σημαντικά βήματα μπροστά νοικοκυρεύοντας τον Δήμο από το οικονομικό τέλμα, στο οποίο είχε περιέλθει και βγάζοντας την περιοχή από μία εσωστρέφεια χρόνων.

Η αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και η ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί στο επόμενο βήμα ολοκληρώνοντας μεγάλα έργα για την περιοχή, χωρίς αναβολές και πισωγυρίσματα με υποχρεώνουν να είμαι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Η εμπιστοσύνη του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου στο πρόσωπό μου με τιμά ιδιαίτερα. Αποφάσισα να ανταποκριθώ και πάλι στο κάλεσμά του και να δώσω το παρόν και σε αυτόν τον αγώνα».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video