ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε λαθραία τσιγάρα


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε λαθραία τσιγάρα
Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, ενός 73χρονου ξένου υπηκόου και τριών Ελλήνων (ηλικίας 50, 56 και 59 ετών), στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 20.600 πακέτα λαθραία τσιγάρα, προχώρησε το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.

Πολλές από τις ποσότητες των λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκαν σε αποθήκη στο Μοσχάτο και σε σπίτι στον Ασπρόπυργο.
Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των στελεχών του λιμεναρχείου εντοπίστηκε 56χρονος Έλληνας να μεταφέρει με φορτηγό όχημα σε αποθήκη στο Μοσχάτο Αττικής 12.920 πακέτα τσιγάρα, μέσα σε μεταλλικά κιβώτια, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Άμεσα πραγματοποιήθηκε έρευνα στην αποθήκη, όπου εντοπίστηκαν οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες, ενώ βρέθηκαν παρόμοια μεταλλικά κουτιά με αυτά που υπήρχαν στο Ι.Χ. φορτηγό όχημα, τα οποία περιείχαν 680 πακέτα τσιγάρα χωρίς επίσης την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Στον χώρο υπήρχαν παλέτες, υλικά και εργαλεία συσκευασίας χαρτοκιβωτίων καθώς και ετικέτες με στοιχεία που ανέφεραν ως προορισμό την Ιταλία.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε με τη συνδρομή των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής σε σπίτι που ενοικίαζε ο 56χρονος στον Ασπρόπυργο Αττικής, βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο εντός χαρτοκιβωτίων επιπλέον 7.000 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν τα λαθραία τσιγάρα καθώς και το Ι.Χ. φορτηγό όχημα, ως μέσο μεταφοράς αντικειμένων λαθρεμπορίας.
Το σύνολο των διαφυγόντων δασμών δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video