ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαζί για το αυτονόητο και με το Επιμελητήριο ο Πελοπίδας Καλλίρης

Η ενίσχυση της συμμετοχής των επαγγελματιών και επιχειρηματιών στη διαμόρφωση και υλοποίηση των δημοσίων πολιτικών για την εξέλιξη του τόπου μας, αποτελεί για τη «Δύναμη Εξέλιξης» αυτονόητη συνθήκη στη δύσκολη αναπτυξιακή μάχη.

Η  «Δύναμη Εξέλιξης» και ο επικεφαλής της, Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, Πελοπίδας Καλλίρης, συνεχίζει τη διαβούλευση με συλλογικότητες της Κορινθιακής κοινωνίας, προκειμένου να κάνουμε μαζί πράξη το αυτονόητο. Την εξέλιξη του τόπου.

Ύστερα από πρωτοβουλία τους, ο κ. Καλλίρης έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, το οποίο ως θεσμός, τυπικά και ουσιαστικά αποτελεί αναντικατάστατο φορέα δράσης στην πολυεπίπεδη αναπτυξιακή μάχη, που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί για την εξέλιξη του Δήμου Κορινθίων.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα, οι επενδύσεις, η απασχόληση-αγορά εργασίας, η εκπαίδευση/κατάρτιση, οι υποδομές και τα κίνητρα,  ζητήματα αλληλένδετα μεταξύ τους, τέθηκαν ως προτεραιότητα για την επόμενη ημέρα, με την προϋπόθεση ωστόσο να μην πρόκειται για αποσπασματικά μέτρα χωρίς μεσο/μακροπρόθεσμη συνέπεια και συνέχεια εφαρμογής και διατήρησης/ενίσχυσης των όποιων θετικών αποτελεσμάτων της, όπως σημειώθηκε από τον Πελοπίδα Καλλίρη.

Ένα αναπτυξιακό masterplanγια το Δήμο Κορινθίων, όπου τα παραπάνω ζητήματα θα αντιμετωπιστούν, θα πρέπει να αποτελεί κεφάλαιο πολιτικής συνεννόησης, συνεργασιών και συνεργειών, όπως και ευρείας κοινωνικής συναίνεσης.

Η ενίσχυση της συμμετοχής των επαγγελματιών και επιχειρηματιών στη διαμόρφωση και υλοποίηση των δημοσίων πολιτικών για την εξέλιξη του τόπου μας, αποτελεί για τη «Δύναμη Εξέλιξης» αυτονόητη συνθήκη στη δύσκολη αναπτυξιακή μάχη.

Ο Συνδυασμός «Δύναμη Εξέλιξης» ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο, για τη συμβολή τους στην προσπάθειά τους για το Δήμο που μας αξίζει.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video