ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ιωάννα Κασιμη. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ


Οσοι είμαστε υποψήφιοι με τον συνδυασμό "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", στο ερώτημα αυτό έχουμε μία καταλυτική απάντηση.
Ο Παναγιώτης Νίκας, θα κερδίσει τις εκλογές και θα κερδίσει και στην περιφερειακή ενότητα της Κορινθίας.
Δεν είναι η προσωπική μας επιθυμία, ούτε η αισιοδοξία που εκ των πραγμάτων έχουν οι υποψήφιοι.
Είναι αυτό που κάθε μέρα, σε κάθε γωνιά της Κορινθίας εισπράττουμε, μιλώντας με τους συμπατριώτες μας και ακούγοντας προσεχτικά τον καθένα ξεχωριστά.
Ο Παναγιώτης Νίκας, δεν είναι μία τυχαία υποψηφιότητα, ούτε απλά μία κομματική επιλογή.
Είναι μία αυτοδιοικητική προσωπικότητα, που έκανε την Καλαμάτα, την κορυφαία πόλη της Πελοποννήσου, με το σχέδιο, την δουλειά και τις ικανότητες του.
Είναι επίσης ένας πολιτικός, σπάνιας κοπής με καθαρό λόγο, ευθύτητα και χωρίς ίχνος λαϊκισμού.
Απο την πρώτη στιγμή, που ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε την επιλογή Νίκα,τα γνωστά κέντρα της Κορινθίας, προσπάθησαν να μειώσουν την δυναμική του Παναγιώτη Νίκα.
Ο Νίκας, έλεγαν δεν είναι ο λαϊκός τύπος με το επιτηδευμένο lifestyle και την τάχα αμεσότητα με όλους και όλα,όπως είχαν συνηθίσει.
Σε αυτό είχαν δίκιο. Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, χωρίς περιπετειώδη ζωή και χωρίς να τον ακολουθούν σκάνδαλα.
Απευθύνεται στον  πολίτη με ειλικρίνεια και σεβασμό, χωρίς να προσπαθεί να τον σαγηνεύσει με παλαιοκομματικά τερτίπια
Οι Κορίνθιοι, σε όλες τις πόλεις του νομού, τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ, που τον συναντούν και τον ακούν, αντιλαμβάνονται ότι έχουν μπροστά τους έναν πολιτικό που τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και τα προβλήματα και όχι οι ανούσιες δημόσιες σχέσεις.
Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που η ΝΔ τον επέλεξε να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Κάθε μέρα που περνά, στον συνδυασμό "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", συσπειρώνονται μαζικά πλέον οι συμπατριώτες μας, όχι απλά απο κομματικό καθήκον αλλά γιατί αντιλαμβάνονται ότι έχει έρθει η ώρα να ξεφύγει η Πελοπόννησος και ο νομός μας απο το τέλμα και την οπισθοδρόμηση.
Ο  Παναγιώτης Νίκας είναι η εγγύηση για αλλαγή της πορείας και το έχει αποδείξει με την αυτοδιοικητική του ιστορία.
Και η Κορινθία, όπως και όλη η Πελοπόννησος, είναι πλέον κοντά του και η νίκη του στις εκλογές του Μαϊου, θα είναι νίκη για όλους.
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΣΙΜΗ
Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Κορινθίας
Με τον Παναγιώτη ΝίκαΠηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video