ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτο ρυθμό στο Δήμο Βέλου-Βόχας

Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτο ρυθμό στο Δήμο Βέλου-Βόχας και η Δημοτική Αρχή τα παρουσιάζει μέσα από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook

Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτο ρυθμό στο Δήμο Βέλου-Βόχας και η Δημοτική Αρχή τα παρουσιάζει μέσα από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook

Σε εξέλιξη το έργο ΄΄Εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών στα διοικητικά όρια του Δήμου Βέλου Βόχας και επισκευές φθορών στο δημοτικό οδικό δίκτυο ΄΄ .
Στη Δημοτική Κοινότητα Βέλου γίνονται ήδη εργασίες πλακόστρωσης των πεζοδρομίων από τις σιδηροδρομικές γραμμές ΟΣΕ έως τη διασταύρωση της οδού ΑΧΕΠΑΝΣ.
Με το τέλος των εργασιών θα ξεκινήσουν εργασίες πλακόστρωσης στη Δημοτική Κοινότητα Βραχατίου στην ΠΕΟ από τη διασταύρωσή της με την οδό Κολοκοτρώνη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Βαλαωρίτου.

Στην Τοπική Κοινότητα Χαλκείου ξεκίνησε η αποξήλωση τάπητα, εκσκαφή και διάστρωση με κυβόλιθους στα πλαίσια του έργου ΄΄Έργα Δημοτικής Οδοποιίας Δήμου΄΄

Στα πλαίσια του έργου ΄΄Έργα δικτύων άρδευσης και ομβρίων΄΄ συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης χωμάτινων αρδευτικών αυλάκων με τσιμεντένια και επισκευής κάποιων σπασμένων τοιχείων αρδευτικών αυλάκων και αυλάκων απορροής ομβρίων στη Δημοτική Κοινότητα Ζευγολατιού.

Ολοκληρώθηκε το έργο με τίτλο ΄΄Αποκατάσταση Δημοτικής Οδοποιίας του Δήμου΄΄ στις Τοπικές Κοινότητες Κρηνών και Ελληνοχωρίου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video