ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΗΛΩΣΗ συμμετοχής του ΜΙΧΑΛΗ ΖΟΡΜΠΑ στο ψηφοδέλτιο του Πελοπιδα Καλλιρη.


«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και πιο συγκεκριμένα οι Δήμοι, πρέπει να λειτουργήσουν ως θεσμός πραγματικής Διακυβέρνησης, με στόχο την κοινωνική ευημερία και την ανάπτυξη. Η αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας πρέπει να αποτελεί την αυτονόητη συνθήκη που προηγείται ή/και συντρέχει με το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός στοχευμένου και ανταποδοτικού αναπτυξιακού πλάνου για τον τόπο.
 Συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας και υποψ. Δήμαρχο Κορινθίων, Πελοπίδα Καλλίρη,  προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στη διαμόρφωση ένα ισχυρού θεσμού διακυβέρνησης που θα επιτύχει την πραγματική και πολυεπίπεδη εξέλιξη του Δήμου Κορινθίων.
Μιχάλης Ζορμπάς
Δικηγόρος Πρωτοδικείου Κορίνθου



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Μιχάλης Ζορμπάς είναι Δικηγόρος Κορίνθου, ασκώντας μάχιμη δικηγορία από το 1998. Πολύτεκνος (4 παιδιά), εργάζεται στην Κόρινθο και κατοικεί στα Εξαμίλια. Είναι γιος του επίσης Δικηγόρου Κορίνθου, Γεώργιου Ζορμπά. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου κατά τις περιόδους 2008-2011 και 2014- 2017. Με συνεχή συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» από το 2009 μέχρι σήμερα, του οποίου μάλιστα διετέλεσε και Πρόεδρος κατά την περίοδο  2015-2017. Είναι Ιδρυτικό Μέλος πολιτιστικών και αθλητικών Σωματείων της Κορίνθου.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video