ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Λουτρακίου για τα υδατοδρόμια δίνει ο Βασίλης Πανταζής

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Λουτρακίου για τα υδατοδρόμια δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου Βασίλης Πανταζής.

Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Λουτρακίου για τα υδατοδρόμια δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου Βασίλης Πανταζής. 

Σε δήλωση του μας είπε:

"Θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον δήμαρχο Λουτρακίου για την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή υδατοδρομίου στον Κορινθιακό και την συμφωνία για ακόμη ένα στον Σαρωνικό, τα οποία θα ενώνουν την περιοχή  με το Ιόνιο και το Αιγαίο. 

Συγχαρητήρια στους δημότες του δήμου Λουτρακίου γιατί διαθέτουν ένα δημοτικό συμβούλιο το οποίο μπορεί να δει το μέλλον , αφού είναι σίγουρο ότι τα υδροπλάνα θα γίνουν σε λίγα χρόνια ο πιο περιζήτητος τρόπος μετακίνησης προς και από τα νησιά μας, ενώ το κόστος κατασκευής ενός υδατοδρομίου είναι πολύ μικρό και σίγουρα μικρότερο από το κόστος ενός από τους κυκλικούς κόμβους όπως τουλάχιστον μας τους χρέωσε η δίκη μας δημοτική αρχή. 

Συλλυπητήρια στους Κορίνθιους γιατί η δική τους δημοτική αρχή αν και πρότεινα στο συμβούλιο πριν ενάμιση έτος περίπου την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης στα όρια του Δήμου μας στον Κορινθιακό και στον Σαρωνικό, δεν καταδέχθηκε έστω να το συζητήσει, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι πέρα από τις αναθέσεις, τις πίσσες, τα τσιμέντα και τις πανάκριβες πεζογέφυρες, αδυνατεί να δει το μέλλον παρά μόνο το μικροπολιτικό της τουλάχιστον συμφέρον. "

Με εκτίμηση
Βασίλειος Πανταζής
Πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ

 

 https://ift.tt/2uqbItA


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video