ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κώστας Γεωργαρης, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε κατήφορο, πρέπει άμεσα η πολιτεία να σκύψει πάνω στα προβλήματα τους.

Γραφει ο Κώστας Γεωργαρης. Οι  αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε κατήφορο έχουν πάρει το δρόμο προς την κοίτη του ρέματος!! Πρέπει άμεσα η πολιτεία να σκύψει πάνω στα προβλήματα τους
, το Υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης και τα συναρμόδια Υπουργεία να δώσουν επιτέλους λύση πακέτο στα αιτήματα των αγροτών ,ο αγρότης χρειάζεται ανάσες οξυγόνου για να επανακάμψει. Το μεγάλο κόστος παραγωγής οι χαμηλές τιμές τον έχουν εξουθενώσει. Η περιφέρεια Πελοποννήσου  σε κάποιο βαθμό μπορεί να βοηθήσει,  με προγράμματα στήριξης πρωτογενούς παραγωγής και βέβαια φέρνοντας  στα όριά της τυποποιητήρια συσκευαστήρια τυροκομεία σύγχρονα και αποξηραντηρια προϊόντων.Με εκθέσεις έτσι ώστε περισσότερος κόσμος και εντός και εκτός Ελλάδος να γνωρίσει τα εξαιρετικά προϊόντα της πελοποννησιακής γης. Ο παραγωγός  στα περισσότερα προϊόντα έχει ζημιά και σε μερικά μόνο παίρνει αξιοπρεπές εισόδημα,δεν είναι δυνατόν ένα κιλό ζωοτροφή να έχει 45 λεπτά και 1 kg κατσικίσιο γάλα 40 λεπτά οι τιμές από το χωράφι στο ράφι είναι δυσανάλογες. Που είναι το πλαφόν στις τιμές των προϊόντων; που είναι η τιμή παρέμβασης; που είναι οι έλεγχοι; ο αγρότης έχει αφεθεί έρμαιο των αγορών...

Με εκτίμηση Κώστας Γεωργαρης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελλοπονησου με τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουντρούγκα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video