ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τώρα σκεφτήκατε κύριοι τα γιοφύρια στο Δερβένι;

Καυστικός ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος από την Ευρωστίνη, Βασίλης Λάλος, σχετικά με την αναγγελία κατασκευής των γεφυρών στο Δήμο.

Καυστικός ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος από την Ευρωστίνη, Βασίλης Λάλος, σχετικά με την αναγγελία κατασκευής  των γεφυρών στο Δήμο.

Τώρα σκεφτήκατε κύριοι τα γιοφύρια στο Δερβένι...

Αλλά για ποια γεφυρια του κόσμου του αραδιαζεται; Το αίτημα των κατοίκων της περιοχής εδώ και έξι χρόνια το αγνοήσετε.. δεν σας ζήτησε λαγούς με πετραχήλια.

Αποκατάσταση ενός γεφυριού που συνέδεε την μια όχθη του ποταμού με την άλλη, και το οποίο γκρέμισαν για εργασία της ΝΕΟ.

Το γεφύρι αυτό που συνέδεε τους αγροτικούς δρόμους εξυπηρετούσε όχι μόνο τους κατοίκους των παραποταμιων συνοικισμών αλλά και του οικισμού Μεντουριανικα με το κέντρο της πόλης και προς τα κτήματα τους.

Πρέπει να τονίσω ότι από το σημείο εκείνο περνούσαν από αρχής δημιουργίας του ελληνικού κράτους όλοι οι κάτοικοι από τα ορεινά χωριά γελινη, σκούπα, Πύργος, Χελυδορι για Δερβένι κλπ.

Η ανεμοδαρμένη γέφυρα η σιδηροδρομική του ζαχολιτικου ποταμού και όχι Δερβενιώτη ή Δερβενιώτη όπως εσείς θέλετε να λέτε είναι ακατάλληλη για πέρασμα ανθρώπων.. κύριοι επανεξετάσετε το θέμα.

 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video