ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Mε επιστολή – κάλεσμα προς τους υποψηφίους Δημάρχους για το Δήμο Καλαμάτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Πρόεδρος του “Συλλόγου Ελλήνων Αθιγγάνων Φυλή Χαλκιδέων Συνοικισμός Αγίας Τριάδος” Βασίλης Δημητρίου αναφέρει:
“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ύστερα από τρεις δεκαετίες, με τη βοήθεια τριών συμπολιτών μας, Γεωργία Φάσσου, Χαρά Κιουρή, Γιάννη Μπιτσάνη, καταφέραμε και ιδρύσαμε το Σύλλογό μας με την ονομασία «Σύλλογος Ελλήνων Αθιγγάνων Φυλή Χαλκιδέων Συνοικισμός Αγίας Τριάδος».
Σας καλούμε λοιπόν τη Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 και ώρα 2μ.μ. στον καταυλισμό μας σε μια ανοιχτή συζήτησηπαρουσία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Το πρόβλημα των Τσιγγάνων δεν ανήκει μόνο στη διεθνή χάρτα των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, αλλά πλέον ανήκει και στα δικά μας χέρια.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ του υπουργείου Εργασίας παρέχει όλα τα εργαλεία στις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις για την επίλυση των προβλημάτων μας σε όλους τους τομείς και ειδικότερα όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης (στέγαση, κατάλληλες υποδομές) και στην πρόσβαση στην εκπαίδευση που θα οδηγεί στην απασχόληση.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video