ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«ΝΟ MORE BETS» για τον Αννίβα Παπακυριάκο σε Βέλο – Βόχα

Ο Θανάσης Μανάβης και ο Νίκος Τσίτουρας θα είναι και πάλι υποψήφιοι αλλά οι ισορροπίες δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει προς ώρας. Ο νυν Δήμαρχος ο οποίος παραμένει η δημοφιλέστερη φιγούρα στην περιοχή κινείται πλέον σε νέους δρόμους ξεπερνώντας κομματικά ή τοπικά κριτήρια

«No more bets» .. όταν τα Γραφεία Στοιχημάτων δεν δέχονται άλλα πονταρίσματα σε στοιχήματα

Οι εκλογές πλησιάζουν και στο Δήμο Βέλου Βόχας και οι υποψήφιοι μοιάζουν να επικεντρώνουν κυρίως σε ανακοινώσεις υποχηφίων συμβούλων σε αυτή τη φάση. Στις προηγούμενες εκλογές ο Δήμαρχος, Αννίβας Παπακυριάκος, εξελέγη (για 2η θητεία) με διαφορά περίπου 30 μονάδων και από εκείνο το σημείο γίνεται η επανεκκίνηση σε αυτές τις εκλογές.

Ο Θανάσης Μανάβης και ο Νίκος Τσίτουρας θα είναι και πάλι υποψήφιοι αλλά οι ισορροπίες δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει προς ώρας. Ο νυν Δήμαρχος ο οποίος παραμένει η δημοφιλέστερη φιγούρα στην περιοχή κινείται πλέον σε νέους δρόμους ξεπερνώντας κομματικά ή τοπικά κριτήρια και αυτό έχει ήδη αποδειχθεί με ανακοινώσεις στελεχών από όλους τους κομματικούς χώρους αλλά και από περιοχές που στις προηγούμενες εκλογές στις οποίες δεν ήταν τόσο δυνατός (όπως το Ζευγολατιό).

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αλήθεια είναι ότι η επικοινωνία σε αυτές τις εκλογές στο Δήμο έχουν πάει σε άλλο επίπεδο από όλους τους υποψήφιους. Βίντεο, γραφικά, ζωντανές μεταδόσεις, ναύλωση τηλεοπτικών σταθμών, αναρτήσεις στο Facebook, ένας καταιγισμός ενημέρωσης με όλα τα μέσα. Σε όλο το Νομό Κορινθίας η μόνη αντίστοιχη κατάσταση παρατηρείται στο Δήμο Κορινθίων.

Ο Δήμαρχος, Αννίβας Παπακυριάκος, διαβλέποντας την εξέλιξη των πραγμάτων και τις αλλαγές των καιρών έχει προχωρήσει σε αλλαγές και αυτό φάνηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Για παράδειγμα στην περίοδο της κακοκαιρίας υπήρχε διαρκής ενημέρωση ακόμη και τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ και στη διοργάνωση του Καρναβαλιού στο Βραχάτι η καμπάνια του Δήμου στο Facebook αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ κέρδισε τις εντυπώσεις, όπως και η απευθείας κάλυψή της εκδήλωσης.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει μια έντονη τάση για ανανέωση. Ο Δήμαρχος μετά από δυο θητείες φαίνεται να κατάλαβε εγκαίρως αυτή την ανάγκη και έχει προχωρήσει σε θεαματικές κινήσεις με ποιοτικές προσχωρήσεις που τον ισχυροποιούν περισσότερο τόσο στο Βραχάτι όσο και στο Ζευγολατιό.

Μία αντίστοιχη προσπάθεια φαίνεται να διεξάγουν και οι άλλοι δυο υποψήφιοι χωρίς πάντως την ίδια επιτυχία. Τον λόγο ίσως τον καταλάβουμε από τις ανακοινώσεις υποψηφίων στο συνδυασμό του Δημάρχου, όπου μιλούν για «ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ» για την περιοχή.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό εξέχουσα θέση φαίνεται να καταλαμβάνει η διαρκής προσπάθεια του Θ. Μανάβη να «ανεβάσει στο προεκλογικό ρινγκ» το Δήμαρχο και να αρχίσει μια «κλωτσοπατινάδα» μήπως και μειωθεί η διαφορά των 30 μονάδων.

Οι πληροφορίες από την περιοχή λένε ότι ο κ. Μανάβης επιχειρεί μια συρραφή από απσπασματικά στοιχεία που έχουν να κάνουν με χρηματοδοτήσεις και εντάξεις του Δήμου σε προγράμματα (όπως τα «Φιλόδημος» ή το ΕΣΠΑ) εμφανίζοντας μια εικονική κατάσταση για ένα Δήμο διαλυμένο για ευνόητους προεκλογικούς λόγους.

Η προσπάθεια, πάντως, προς το παρόν δεν φαίνεται να αποδίδει ιδιαίτερους «καρπούς». Αυτό φαίνεται και από τη δημοφιλία των αναρτήσεων στο Facebook, όπου η διαφορά του κ. Παπακυριάκου με αυτή του κ. Μανάβη μοιάζει χαοτική.

Ο Δήμαρχος, πάντως, σε ανακοίνωση του μέσα στο Φεβρουάριο και με αφορμή ανάρτηση του κ. Μανάβη που επεχείρησε να προσποριστεί πολιτικά οφέλη από τα 3 εκ. ευρώ που εξασφάλισε ο Δήμος για τους πλημμυροπαθείς, έκανε λόγο  για τα ψέματα που διακινούνται με σκοπό την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση των δημοτών ενόψει των εκλογών.

Αυτή η ενέργεια εξόργισε τον κ. Μανάβη με αποτέλεσμα την ίδια ημέρα σε συνεδρίαση του Δ.Σ. να εκτοξεύσει απειλές «επί προσωπικού και σε όλα τα επίπεδα» κατά του Δημάρχου αφήνοντας εμβρόντητους τους δημοτικούς συμβούλους. Ο ίδιος ο Δήμαρχος αναρωτήθηκε αν «πρέπει να φυλαγόμαστε τα βράδια»

Ήταν μία αψυχολόγητη ενέργεια που πιθανότατα συνειδητοποίησε και ο κ. Μανάβης με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια επικοινωνιακή σιωπή για 14 ημέρες. Τελικά επανέκαμψε προ ολίγων ημερών με νέα συρραφή στοιχείων σύμφωνα με τα οποία και πάλι ο Δήμος είναι τελευταίος στην Κορινθία, πάλι φταίει ο Δήμαρχος και τα υπόλοιπα γνωστά που βλέπουμε σε όλους τους Δήμους από τις αντιπολιτεύσεις όταν πλησιάζουν οι εκλογές.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Μένουν λιγότερες από 70 ημέρες μέχρι τις εκλογές του Μαίου και στο Δήμο οι ισορροπίες δεν φαίνεται να αλλάζουν. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να μεταβάλλει κατά πολύ την κατάσταση.

Η επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή εξακολουθεί να παραμένει ένας πολύ ρεαλιστικός στόχος για το Δήμαρχο, Αννίβα Παπακυριάκο, παρά το επικοινωνιακό «πογκρόμ» του κ. Μανάβη και τις διαρκείς καταγγελίες του κ. Τσίτουρα από τηλεοπτικού «άμβωνος».

Η διαφορά δυναμικότητας φαίνεται ξεκάθαρα σε όλα τα επίπεδα, οι αμφιβολίες παραμένουν σε χαμηλό επίπεδο και αν η επανεκλογή του Δημάρχου παιζόταν στο «Στοίχημα» θα είχε τις περισσότερες πιθανότητες, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, να κερδηθεί.

Πηγή: NEA ΣΕΛΙΔΑ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video