ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνέντευξη στην "ΑΥΡΙΑΝΗ NEWS" έδωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κυριος Γεωργαρης Κωστας.

Συνέντευξη στην "ΑΥΡΙΑΝΗ NEWS" έδωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κυριος Γεωργαρης Κωστας.

Ερωτηση. Ποιος είναι ο Γιάννης Μπουντρουκας; Γεωργαρης: ο Αρχηγός της πελοποννησιακης συμμαχίας δεν είναι κάποιο πολιτικό πρόσωπο είναι ένας πολύ καλός και αξιόλογος ανθρώπος, ένας επιχειρηματίας με γνώση και πείρα στο εμπορικό και επιχειρηματικό τοπίο, είναι το μεγάλο του ατού έναντι τον άλλον υποψήφιων αρχηγων, είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει και μπορεί να φέρει επένδυσεις δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας,  είναι αυτό που ζητάει σήμερα οι κοινωνία μας
.Ερωτηση:Τι είναι η Πελοποννησιακη Συμμαχία; Είναι η σύμπραξη η συμπαράταξη και η ενεργοποίηση το προοδευτικών δυναμεων και των ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών οι οποίοι επιδιώκουν,  οραματιζονται  και διεκδικούν μια διαφορετική περιφέρεια . Ερωτηση: Κύριε Γεωργαρη θα έχουμε συνεχεία για το πως σκέφτεστε να διοικησετε και το πρόγραμμα σας. Κατ'αρχάς να σας ευχαριστήσω γιατι την πρόσκληση-συνεντευξη, είμαι πρόθυμος να σας ενημερώσω εσάς κ τους συμπολίτες μας για όλα τα θέματα κ ειδικότερα αυτά που άπτονται του αγρονοκτηνοτροφικου τομέα και τα σοβαρά προβλήματα που προέρχονται από την κλιματική αλλαγή κ αφορούν το φυτικό ζωικό κεφάλαιο το περιβάλλον κ της υποδομές. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, με εκτίμηση Κώστας Γεωργαρης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελλοπονησου. Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video