ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με 14 ομάδες το 2019-20 η super league


Mε 14 ομάδες θα διεξαχθεί την περίοδο 2019-20 η Super League, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα (8/4), του υφυπουργού Αθλhτισμού Γιώργου Βασιλειάδη με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Ετσι, στο τέλος της τρέχουσας περιόδου από τη Super League, θα υποβιβαστούν απευθείας τρεις ομάδες και ο 13ος θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της Football League για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία. Επίσης, τη νέα χρονιά θα συσταθεί η Super League 2 που θα έχει 12 ομάδες ενώ η Football League θα έχει 14.
«Είναι σαφές ότι τα συμφωνηθέντα πρέπει να τηρούνται, δεν πίστευα ότι υπήρχε ζήτημα εξ’ αρχής, επιβεβαιώθηκε αυτό σήμερα, προχωράμε την αναδιάρθρωση όπως έχει συμφωνηθεί, συζητάμε λεπτομέρειες νομοτεχνικές της τροπολογίας και εφόσον βέβαια, περάσει αύριο από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στο νομοθετικό κομμάτι. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί από πέρσι το καλοκαίρι, οι συμφωνίες για να τηρηθούν πρέπει να κάνουμε όλοι αυτά που συμφωνήσαμε, δεν υπάρχει αμφισβήτηση σε αυτό άρα προχωράμε κανονικά. Η αναδιάρθρωση θα γίνει στο πλαίσιο των συμφωνιών του περσινού καλοκαιριού. 14 στη Super League, 12 στη Super League 2 και 14 στη Football League» τόνισε ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά το τέλος της συνάντησης που είχε διάρκεια μια ώρα.
«Από την πλευρά μας δεν αφήσαμε περιθώριο να αμφισβητηθεί οτιδήποτε, ήταν σαφές. Ειπώθηκαν πολλά, ακούστηκαν διάφορα, γράφτηκαν ακόμη περισσότερα αλλά από την πλευρά της ΓΓΑ και από την ΕΡΤ δεν αφέθηκε ποτέ περιθώριο για δεύτερες σκέψεις ή επανατοποθετήσεις. Θα μπορούσε να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση, και να μην υπάρξει μείωση και να μην υπάρξει οτιδήποτε. Σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα υπήρχε η συμφωνία από τη δικιά μας την πλευρά, δηλαδή, το τηλεοπτικό συμβόλαιο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video