ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παρουσία Σ. Αραχωβίτη ξεκίνησε το 5ο Πανελλήνιο φεστιβάλ ελαιολάδου

Παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρου Αραχωβίτη ξεκίνησε το 50 Πανελλήνιο φεστιβάλ ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς στη Καλαμάτα. Τις εργασίες του φεστιβάλ που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στο ξενοδοχείο Elite κήρυξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας Μιχάλης Αντωνόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι εκείνο που λείπει από το ελαιόλαδο του τόπου μας είναι η εξωστρέφεια. Ο Υπουργός Σταύρος Αραχωβίτης στο σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε: «Το ζήτημα που πρέπει να μας απασχολεί είναι η αντιμετώπιση των προκλήσεων για το μέλλον. Αυτές οι προκλήσεις είναι ο νέος ορισμός της ποιότητας για το ελαιόλαδο και την ελιά,ο οποίος περιέχει υγιεινή και ασφάλεια καθώς και στοιχεία επίδρασης στην υγεία. Ο καταναλωτής πλέον ζητάει να μην υπάρχουν φυτοφάρμακα και ουσίες που αποδεικνύεται ότι κάνουν κακό στην υγεία. Η δεύτερη πρόκληση είναι η κλιματική αλλάγή, κάτι που το ζήσαμε έντονα το 2018 , που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή της παραγωγής , καθώς ευνοήθηκαν όλα τα έντομα και οι μήκυτες».
Ο κ. Αραχωβίτης τόνισε ότι χρειάζεται υπευθυνότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις και όχι χτυπήματα στην πλάτη λόγω προεκλογικής περιόδου, και ευχολόγια, κάτι όπως σημείωσε μας έχει στοιχίσει στο παρελθόν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος παραβρέθηκε στο φεστιβάλ υπογράμμισε : «Οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν τους καλύτερους στην Ευρώπη για να εξασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών μας». Το φεστιβάλ χαιρέτησαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα ,ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Μενέλαος Κουτέλας, ο πρόεδρος της ΓΕΩΤΕ Θανάσης Πετρόπουλος,ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γεωτεχνικών υπηρεσιών Νίκος Κακάσης, ο γεωπόνος Σωτήρης Λαμπρόπουλος, η Περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Λυμπεροπούλου, ο Περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Αλευράς, ο εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φάβας και ο εκπρόσωπος του Δήμου Μεσσήνης Δημοτικός σύμβουλος Κώστας Γεωργακόπουλος. Στην έναρξη του φεστιβάλ παραβρέθηκαν επίσης οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος και Βασίλης Τζαμουράνης.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video