ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Είναι θέμα επιβίωσης για τον Δήμο Κορινθίων να εκλεγεί νέα Δημοτικη Αρχή που θα κληθεί να βγάλει το Δήμο μας από την στασιμότητα και υποβάθμιση.

Φίλες και Φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Κορινθίων. 
Σε λιγότερο πο δύο μηνες θα κληθούμε να επιλέξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή.
Είναι θέμα επιβίωσης για τον Δήμο μας
να εκλεγεί νέα Δημοτικη Αρχή  που θα κληθεί να βγάλει το Δήμο μας από την  στασιμότητα και υποβάθμιση.
Να εκλεγεί μια νέα Δημοτική αρχή που θα βγάλει το Δήμο μας από το τέλμα, που όλοι μας βλέπουμε γύρω μας.
Ένα τέλμα  στο οποίο κατά γενική ομολογία έχει περιέλθει ο Δήμος μας.

Όλοι μας γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν έγινε τίποτα στο Δήμο μας ,που να βελτιώσει την καθημερινότητας μας.
Ορισμένα εργα χωρίς σχέδιο ,δίχως όραμα και κυρίως με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών ολόκληρου του Δήμου Κορινθίων.
Συνδημότισσες και συνδημότες ,
 Στην θητεία μου στον συνδικαλισμό όπου ακόμη υπηρετώ  έμαθα στους καθημερινούς μου  αγώνες όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε την επόμενη μέρα.
Με αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την ιδιαιτέρα τιμητική πρόταση του Πελοπιδα Καλλιρη  να είμαι  υποψήφιος Δημοτικος συμβουλος της δημοτικής παράταξης ‘ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ '
Με το πρόγραμμά μας, με συνεργάτες που έχουν όραμα ,αδέσμευτοι από  μικροσυμφέροντα και μικροεξυπηρετήσεις θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Κορινθιων για να δώσουμε εκείνη την ΄΄Διακριτή Ταυτότητα΄΄ που θα μας κάνει περήφανους να ζούμε και να δημιουργούμε.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας καλοπροαίρετος συνδημότης μας που θέλει να συμβάλλει στον τερματισμό της στασιμότητας αλλά και στην οικοδόμηση του αύριο  στην Κόρινθο και στα χωριά μας.
Σας καλώ  έναν-έναν και  μία -μία ξεχωριστά , να βοηθήσετε σε αυτή τη προσπάθεια γιατί αξίζουμε  να ζούμε σε μια καλύτερη πόλη σε ενα καλυτερο Δημο!! Για εμάς, για τα παιδιά μας , για τα εγγόνια μας.
Με εκτίμηση και σεβασμό Μιχάλης Μεζινης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κορινθίων με τον συνδυασμό "ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ". 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video