ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με τον Γιώργο Δέδε συντάσσεται στην Περιφέρεια ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου Ηλίας Ανδρικόπουλος

Ο κ. Ανδρικόπουλος, αποτελεί την πρώτη ηχηρή “μεταγραφή” στο συνδυασμό του γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών και θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Για το λόγο αυτό φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Δέδε αλλά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γ. Ψυχογιό φορώντας ένα κόκκινο φουλάρι

Είχαμε γράψει προ καιρού ότι οι εξελίξεις στο Ξυλόκαστρο προμηνύουν τρικυμία και σήμερα η φουρτούνα έφτασε στο Δημαρχείο αφού ο απερχόμενος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Ηλίας Ανδρικόπουλος, ενέδωσε στο στενό “μαρκάρισμα” του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου. Δέδε.

Ο κ. Ανδρικόπουλος, αποτελεί την πρώτη ηχηρή “μεταγραφή” στο συνδυασμό του γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών και θα είναι υποψήφιος Σύμβουλος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Για το λόγο αυτό φωτογραφήθηκε μαζί με τον κ. Δέδε αλλά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γ. Ψυχογιό φορώντας ένα κόκκινο φουλάρι

Ο απερχόμενος Δήμαρχος προφανώς το έπραξε αυτό έχοντας μετρήσει τα “κουκιά” τα οποία μάλλον δεν έβγαιναν και προφανέστατα συνειδητοποίησησε ότι μία επανεκλογή του είναι ανέφικτη αφού η πλειοψηφία των πρώην συνεργατών του έχουν αποχωρήσει.

Οι πληροφορίες, πάντως, λένει ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν έχει σκοπό να προσχωρήσει και επισήμως στο ΣΥΡΙΖΑ παρά το βομβαρδισμό φωτογραφιών και ευχαριστηρίων του ιδίου προς την Κυβέρνηση το τελευταίο 5μηνο.

Η εξέλιξη αυτή πάντως βάζει στο προσκήνιο τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νώντα Κατσούλα, ο οποίος βλέπει ανοιχτό πλέον το δρόμο για να διεκδικήσει τη θέση του κ. Ανδρικόπουλου στο β’ γύρο σε μία head to head αναμέτρηση με το Βλάσση Τσιώτο.

Οι πληροφορίες, τέλος, λένε ότι το περιβάλλον του κ. Κατσούλα πιέζει και τον κ. Ανδρέα Ζάρρο (υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ το 2014) να ξανασκεφθεί την αποχώρηση του από τα Δημοτικά της περιοχής και να συστρατευθεί μαζί του για το καλό της περιοχής. Τις επόμενες, δε, ημέρες αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις,


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video