ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας συμμετείχε με επιτυχία στο παιδικό αθλητικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά με παράλληλες δράσεις που διοργάνωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Καλαμάτα


Τα παιδιά που έλαβαν μέρος είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετείχε με επιτυχία στο παιδικό αθλητικό και ποδοσφαιρικό τουρνουά με παράλληλες δράσεις, στο οποίο συμμετείχαν παιδιά από όλη τη Μεσσηνία.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν κατά το διήμερο 15 και 16 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας και συμμετείχαν μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και μαθητές- αθλητές των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ενώ παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, γονείς και εκπαιδευτικοί.
Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας επιμελήθηκε τη δημιουργία πληροφοριακού περιπτέρου, όπου τα στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας υποδέχτηκαν τους μικρούς επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, προβάλλοντας παράλληλα κατάλληλο οπτικό υλικό- διαφάνειες και διανέμοντας έντυπα φυλλάδια.
Επιπλέον, όλα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πρακτικές ασκήσεις- δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας την ειδικά διαμορφωμένη μακέτα κυκλοφοριακής αγωγής και τα γυαλιά προσομοίωσης μέθης, αλλά και να δουν από κοντά τα αστυνομικά οχήματα και τον εξοπλισμό τους.
Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσα από τις θεωρητικές και βιωματικές δράσεις που ανέπτυξαν, παρείχαν την ευκαιρία στους μαθητές και τους υπόλοιπους παρισταμένους να ενημερωθούν για τη σπουδαιότητα και τη σημασία της οδικής ασφάλειας, αλλά και να αντιληφθούν ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video