ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλέκος Πνευματικός και Βασίλης Νανόπουλος “χέρι-χέρι” στις εκλογές της Κορίνθου

Εμείς, πιστεύουμε ότι οι διαφωνίες τους είναι ελεγχόμενες έως “σκηνοθετημένες” και το “ντουέτο” αυτό πάει χέρι-χέρι στις εκλογές εδώ και καιρό. Δεν θα μας προξενήσει καμία έκπληξη εάν δούμε έρευνα ή δημοσκόπηση που θα τους εμφανίζει ως τους δυο πρώτους και αναλόγως, βέβαια, ποιος θα την έχει παραγγείλει.

45 ημέρες μένουν μέχρι τις εκλογές στην Κόρινθο και τα επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων αρχίζουν να “μαζεύουν” όλα τα επικοινωνιακά “όπλα” για να δημιουργήσουν μια παράσταση νίκης.

.Στο “στρατόπεδο” του Δημάρχου, Αλέκου Πνευματικού, πιθανότατα έχουν συνειδητοποιήσει ότι δυο είναι τα βασικά “χαρτιά” για να καταφέρουν να βρεθούν στο β’ γύρο, ενδεχόμενο που προς το παρόν φαντάζει εφικτό χωρίς όμως να αποκλείεται τα πράγματα να πάρουν και άσχημη τροπή.

Πρώτα, είναι η μη ύπαρξη συνδυασμού από το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέκος φαίνεται να τα δίνει όλα (από την πλευρά του) για να τα καταφέρει. Φωτογραφίζεται με υπουργούς της Κυβέρνησης, στο συλαλλητήριο για τη Μακεδονία απείχε παρά το γεγονός ότι πολιτικοί φίλοι του παρόντος ή του παρελθόντος (Δ. Καμπόσος, Τ. Χωρέμης, Αδ. Γεωργιάδης) έδωσαν βροντερά μηνύματα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέσει συνδυασμό στις εκλογές αυτομάτως θα λείψουν κάποιες μονάδες, οι οποίες ενδεχομένως να είναι και ζωτικής σημασίας για την είσοδο στο β’ γύρο.

Το δεύτερο “χαρτί” πάντως είναι το καθοριστικότερο και δεν είναι άλλο από την ανάδειξη του “διπόλου” Πνευματικού-Νανόπουλου ως αυτό που θα πάει στο β’ γύρο. Έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν ότι ο Αλέκος θεωρεί σίγουρα πιο βατό αντίπαλο το Βασίλη Νανόπουλο σε σχέση με τον Πελοπίδα Καλλίρη για το β’ γύρο.

Όμως, ο Βασίλης παίζει και ένα ρόλο “ασπίδας” για το Δήμαρχο, υπό την έννοια ότι από τη μία “διαιρεί” τον απέναντι χώρο αλλά και από την άλλη πλευρά υπάρχει ως ένας προεκλογικός αντίπαλος για να μπορεί να συγκρούεται μαζί του και να φαίνεται ότι υπάρχει κάποια κίνηση.

Εμείς, πιστεύουμε ότι οι διαφωνίες τους είναι ελεγχόμενες έως “σκηνοθετημένες” και το “ντουέτο” αυτό πάει χέρι-χέρι στις εκλογές εδώ και καιρό.

Δεν θα μας προξενήσει καμία έκπληξη εάν δούμε έρευνα ή δημοσκόπηση που θα τους εμφανίζει ως τους δυο πρώτους και αναλόγως, βέβαια, ποιος θα την έχει παραγγείλει.

Η δημιουργία μιας παράστασης .. β’ γύρου είναι αναγκαία και για τους δυο “αντιπάλους” αφού η φθορά τους είναι οφθαλμοφανής σε όλους, οι συνδυασμοί και των δυο είναι αρκετά “αδύναμοι” και το αφήγημα και των δυο υποψηφίων είναι μόνο ο εαυτός τους.

Δεν έχουμε δει συγκροτημένο πρόγραμμα, όραμα, κατευθύνσεις, υπάρχει απλά μία παρέμβαση σε ζητήματα καθημερινότητας κυρίως.

Η εκτίμησή μας, είναι ότι τα πράγματα θα πάνε έτσι μέχρι τέλους, με “εικονικές κοκορομαχίες” μεταξύ τους στην επιφάνεια και αλληλοστήριξη στο παρασκήνιο με διάφορους τρόπους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video