ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Π. Τατούλης: «Θέλουμε ένα δυνατό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου»

«Πλήρης η αντίθεσή μου στις προτεινόμενες αλλαγές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που δεν εξασφαλίζουν το μέλλον του» Την πλήρη αντίθεσή του στις αλλαγές που προβλέπονται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και αφορούν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αν ο πυρήνας της πρότασης αυτής δεν εξασφαλίζει το μέλλον και την προοπτική του, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019. «Το νομοσχέδιο έχει μια σαφή διαχειριστική προσαρμογή στα προβλήματα του Πανεπιστημίου, κάτι το οποίο δημιουργεί επιπλέον προβλήματα» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «ούτε κατεύθυνση για το μέλλον του Πανεπιστημίου δίνει, ούτε ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματά του προσφέρει».
 Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού ανέφερε ότι τις απόψεις του αυτές, αλλά και τις προτάσεις της περιφερειακής αρχής τις έχει καταθέσει στον Υπουργό κ. Γαβρόγλου εδώ και 1,5 χρόνο, επισήμανε ότι τις συνολικές παρεμβάσεις της Περιφέρειας για τον τομέα της παιδείας τις είχε καταθέσει στο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου. Σημείωσε επίσης ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει λάβει σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου εδώ και 1,5 χρόνο μετά από δικές του εισηγήσεις. «Εξαρχής συγκρούστηκα με κάθε λογική κατάργησης τμημάτων ή μεταφοράς τους, που υπαγόρευαν κομματικοί ή πελατειακοί λόγοι» τόνισε ακόμη ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης και σημείωσε «θέλουμε ένα δυνατό Πανεπιστήμιο για το μέλλον της Πελοποννήσου», επικρίνοντας παράλληλα ορισμένους «που ως κομήτες εμφανίζονται ευκαιριακά ,απλά και μόνο για να δείξουν ότι υπάρχουν, ενώ όλο αυτό το διάστημα ήταν απόντες και έχουν πλήρη άγνοια».
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video