ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απάντηση Σύριζα Κορινθίας στο δημοσίευμα της Καθημερινής.. “κουράγιο στους πονεμένους αναγνώστες”

Έτσι, το γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου εμφανίστηκε ως μία άδεια αίθουσα καφέ, οι φίλοι της Ν.Δ. και του κ. Κασσιμάτη σίγουρα θα πανηγύρισαν από την “κατρακύλα” της Κυβέρνησης και φυσικά ο ίδιος επιτέλεσε το καθήκον του. Να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ώστε να δίνει το απαραίτητο κουράγιο στους “πονεμένους” αναγνώστες της εφημερίδας του.

Διαβάσαμε σήμερα στη “σοβαρή” εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” κείμενο του Στέφανου Κασιμάτη σχετικά με την επίσκεψη του δημοσιογράφου και υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Κώστα Αρβανίτη, στην Κόρινθο. Φαίνεται ότι ο κ. Κασιμάτης ζήλεψε τη δόξα συνάδελφου του, Γιάννη Λοβέρδου, και είπε να αυτοσχεδιάσει και να παρουσιάσει τα πράγματα κατά πως βολεύει τον ίδιο και τους εργοδότες του.

Δεν μας εκπλήσσει, βέβαια, η “αντικειμενικότητά” του διότι η εφημερίδα έχει δώσει δείγματα γραφής και στο παρελθόν. Ίσως πάλι να μην άρεσε στον κ. Κασιμάτη το θέμα της εκδήλωσης “Ακροδεξιά: Η εμπροσθοφυλακή του Νεοφιλελευθερισμού” ή να ζήλεψε που ένας συνάδελφός του διεκδικεί μία θέση στην Ευρωβουλή.

Έτσι, το γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου εμφανίστηκε ως μία άδεια αίθουσα καφέ, οι φίλοι της Ν.Δ. και του κ. Κασσιμάτη σίγουρα θα πανηγύρισαν από την “κατρακύλα” της Κυβέρνησης και φυσικά ο ίδιος επιτέλεσε το καθήκον του.

Να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ώστε να δίνει το απαραίτητο κουράγιο στους “πονεμένους” αναγνώστες της εφημερίδας του.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video