ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με την εμπειρία και μαχητικότητα του Σωτήρη Μουρίκη, το ψηφοδέλτιο Νίκα στην Κορινθία

Ο Σωτήρης είναι ένας παράγοντας που ξέρει και μπορεί να διεκδικεί εκπροσωπώντας αυτούς που τον εμπιστεύονται και αυτό το έδειξε και στο Επιμελητήριο μέχρι ώρας με την κριτική του στον Πρόεδρο κ. Πιτσάκη.

Η προσχώρηση του Σωτήρη Μουρίκη στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα αποτέλεσε μία έκπληξη σε έναν βαθμό αφού ο υποψήφιος για την Προεδρία του Επιμελητηρίου θεωρητικά είχε και άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές στους Δήμους Σικυωνίων και Κορινθίων ώστε να συμμετέχει με κάποιο τρόπο.

Ο Σωτήρης είναι ένας παράγοντας που ξέρει και μπορεί να διεκδικεί εκπροσωπώντας αυτούς που τον εμπιστεύονται και αυτό το έδειξε και στο Επιμελητήριο μέχρι ώρας με την κριτική του στον Πρόεδρο κ. Πιτσάκη.

Παράλληλα, η εμπειρία του από τη θέση του αντιδημάρχου στο Δήμο Σικυωνίων προ ετών αλλά και αυτή της συνδικαλιστικής του δράσης στην Ολυμπιακή Αεροπορία θα είναι σίγουρα μία θετική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο Νίκα, το οποίο σε ενδεχόμενο νίκης στις εκλογές θα χρειαστεί πιο έμπειρες και σίγουρες λύσεις. 

Πρόσφατα έδωσε μία συνέντευξη στο δημοσιογράφο Θύμιο Τσαρμπό όπου εξήγησε τους λόγους της συμμετοχής του στις Περιφερειακές εκλογές, τις διαφορές του με τον Πέτρο Τατούλη αλλά και τις κατευθύνσεις που χρειάζεται να πάρει η περιοχή.

Ακολουθεί το βίντεο από το ekorinthos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video