ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κοσμάς Σκούταρης: Κατά κόσμον, Σπύρος Σταματόπουλος

Πιστεύει όπως δηλώνει ότι οι πολίτες θα ξεχάσουν, τα άσχημα 5 χρόνια και το μόνο που θα θυμηθούν είναι ότι... αφού συνελήφθη να κάνει ρευματοκλοπή, να μεταφέρει νερό, άγνωστο για πόσο καιρό, απο που και πως, θα τον χειροκροτήσουν και θα τον αναδείξουν και πάλι δήμαρχο...

«Έλα. Γράψε: Κάτω Παναγιά...της πήγαμε δρόμο. Πέρα Παναγιά...της κάναμε γεφύρι. Δώθε Παναγιά...της φτιάξαμε σχολείο. Κείθε Παναγιά...της πήγαμε νερό»!

Ο συμπαθής Κοσμάς Σκούταρης στην ταινία «Τζένη-Τζένη», μπορεί να ήταν ο φιλότιμος επαρχιώτης φτωχοσυμπέθερος κομματάρχης, αλλά είχε ένα ευγενή σκοπό...

Μετά απο 53 ακριβώς χρόνια ο δήμαρχος Σικυωνίων αποφάσισε να γυρίσει και πάλι την γνωστή ταινία, που διασκέδασε μεν του Ελληνες το 1966, αλλά δημιουργεί σκεπτικισμό στους δημότες της Συκιώνος, που βλέπουν τον δήμαρχο τους να έχει βγάλει το μπακαλοτέφτερο και να γεμίζει τον κόσμο υποσχέσεις, φαντασίες και κομπογιαννίτικα τερτίπια.

Δήμαρχος παλιάς κοπής σε μία πολιτεία που διψά για ανάπτυξη, προκοπή και ένα μέλλον για τα παιδιά της.

Ο κ. Σταματόπουλος, δεν απαντά ποτέ και σε καμία ερώτηση. Χρησιμοποιεί, όμως τον μηχανισμό του δήμου, τους εν υπηρεσία κονδυλοφόρους και τους έμμισθους συνεργάτες του, για να αποφύγει τα μεγάλα ερωτήματα. Και για να σωθεί έχει καταφύγει στην κινηματογραφική εκδοχή της αυτοδιοικητικής παρωδίας...

Εκτιμά φαίνεται ότι οι Κιατανιώτες, οι Στυμφάλιοι και οι Φενεάτες είναι οι απλοϊκοί χωρικοί, που δεν είδαν πέντε χρόνια τον δήμο στο κακό του το χάλι.

Δεν είδαν την περιοχή τους να παρακμάζει.

Τις γειτονιές τους, να πνίγονται στο σκουπίδι, στην ανασφάλεια και το σκοτάδι...

Πιστεύει όπως δηλώνει ότι οι πολίτες θα ξεχάσουν, τα άσχημα 5 χρόνια  και το μόνο που θα θυμηθούν είναι ότι... αφού συνελήφθη να κάνει ρευματοκλοπή, να μεταφέρει νερό, άγνωστο για πόσο καιρό, απο που και πως, θα τον χειροκροτήσουν και θα τον αναδείξουν και πάλι δήμαρχο...

Είναι γνωστό ότι έχει πολύ καιρό να πάρει... φρέσκο αέρα Φενεού και έχει θολώσει η εικόνα του.

Δεν θα τον σώσουν τα κυβερνητικά δώρα, για τα οποία απάλλαξε ακόμα και τον δικό του Πάτροκλο, προκειμένου να κάτσει αναπαυτικά στην πολυθρόνα του και να μετρά εκατομμύρια...

Αυτοδιοίκηση σημαίνει καθημερινότητα. Εκεί τα έκανε μούσκεμα....!

Και γιατί δεν μπορούσε επηρμένος απο τους Φιλοδήμους και γιατί δεν είχε, ούτε έχει κανένα σχέδιο να λύσει αυτά τα μικρά προβλήματα, που βασανίζουν την καθημερινότητα των πολιτών της Συκιώνος!

Δεν μιλάμε για το μέλλον, δεν μιλάμε για τους νέους που μαζικά εγκαταλείπουν απογοητευμένοι το Κιάτο..

Μιλάμε για απλά πράγματα, που είναι οι καθημερινοί εφιάλτες του Σπύρου -Κοσμά Σκούταρη- Σταματόπουλου, αλλά και οι μόνιμοι εφιάλτες των πολιτών..!

Οσο καλός σκηνοθέτης και αν είναι το δικό του έργο δεν θα έχει ευτυχισμένο τέλος...


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video