ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μιχάλης Μεζινης. Πρόταση μου η θέσπιση αντιδημάρχου για την ύπαιθρο και τον αγροτικό τομέα στο Δήμο Κορινθίων. Επιδιώκουμε  έναν Δήμο με αδιαπραγμάτευτες αξίες.
Κάθε φορά στις  αυτοδιοικητικές εκλογές θέτουν  και  συζητουν στο δημόσιο διάλογο τα αυτονόητα... Ζητήματα και θέματα που θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί εδώ και δεκαετίες επανέρχονται ξανά και ξανά. Δείγμα των  δυσανάλογων λόγων και έργων όσων έχουν διαχειριστεί το Δήμο Κορινθίων  μέχρι σήμερα».


Θέματα όπως  η ύδρευση, αποχευτεση,το κυκλοφοριακό και όλα όσα συνεπάγονται από τη μη επίλυση τους, η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κορίνθου  ,  και τα θέματα  καθαριότητας.

 Οραματίζομαστε  έναν Δήμο με αδιαπραγμάτευτες  αξίες. Ένα Δήμο με ολοκληρωμένο σχεδιασμό( και όχι αποσπασματικό όπως γίνεται μέχρι σήμερα) και άμεση υλοποίηση των μελετών και των έργων.

Θέλω  τη συμμετοχή των πολιτών τη  συνεργασία τους  και το διάλογο με τα συμβούλια  γειτονιάς , τα δημοτικά διαμερίσματα και τα χωριά. 

Ειδικότερα στις άμεση  προτεραιότητα-πρόταση  μου   θα είναι η θέσπιση αντιδημάρχου για την ύπαιθρο και τον αγροτικό τομέα, για την ενδυνάμωση της ενδοχώρας του Δήμου ως τουριστικού και οικοπολιτιστικού  προϊόντος.

Η επόμενη μέρα των εκλογών θα μας βρει στο τιμόνι του Δήμου  με πραγματικές συνθέσεις και προγραμματικές συγκλίσεις.

Με εκτίμηση Μιχαλης Μεζινης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Δημοτικη ενότητα Κορίνθου   με τον συνδυασμό "ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ "


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video