ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα “υποψηφιότητα-βόμβα” στο συνδυασμό του Πελοπίδα Καλλίρη με το Μιχάλη Μεζίνη

Η προσχώρηση του στο ψηφοδέλτιο του Πελοπίδα Καλλίρη φαίνεται να αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης εκλογικής στρατηγικής που θέλει άτομα άφθαρτα και τα οποία χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στην περιοχή να ενώνονται για έναν κοινό σκοπό.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Μεζίνη προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, Πελοπίδας Καλλίρης, και όπως είναι φυσικό ταράζει τα νερά της προεκλογικής περιόδου με ακόμη μια ηχηρή "μεταγραφή" στο ψηφοδέλτιό του.

Ο Μιχάλης Μεζίνης εξελέγη πέρυσι ως αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων) στην Κορινθία, με ιδιαίτερη επιρροή και εκτίμηση στην τοπική κοινωνία.

Η προσχώρηση του στο ψηφοδέλτιο του Πελοπίδα Καλλίρη φαίνεται να αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης εκλογικής στρατηγικής που θέλει άτομα άφθαρτα και τα οποία χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στην περιοχή να ενώνονται για έναν κοινό σκοπό.

Με αυτή την προσθήκη η ομάδα του Πελοπίδα Καλλίρη δυναμώνει περισσότερο κόντρα σε φήμες και δημοσκοπήσεις που θέλουν να εμφανίσουν μία μάλλον εικονική πραγματικότητα.

Ο ίδιος ο υποψήφιος στην ανακοίνωσή του σημειώνει ότι "Η εικόνα του Δήμου Κορινθίων , όπου ζούμε οι περισσότεροι, δεν είναι η καλύτερη δυνατή, δεν είναι ελκυστική.

Η πόλη μας και όλος ο Δήμος μας μεγαλώνει,η πόλη μας η Κόρινθος γίνεται απρόσωπη και από την έλλειψη φροντίδας και ενδιαφέροντος ασχημαίνει και δεν κάνει καμια προσπάθεια να το κρύψει.

Γίνεται εχθρική στους πολίτες και στους επισκέπτες της για ένα σωρό λόγους. Θα πρέπει να κερδηθεί η μάχη για την ποιότητα ζωής στην πόλη".

Ακολουθεί όλη η ανακοίνωση

«Συνδημότισσες και συνδημότες, Αγαπητές φίλες και φίλοι

Αποφάσισα σήμερα στην πρώτη επικοινωνία μας, ουσιαστικά, να αποφύγω τα τετριμμένα. Να μη στολίσω το λόγο μου με εντυπωσιακά αλλά άδεια συνθήματα που θα με κάνουν συμπαθητικό στα μάτια σας αλλά αναξιόπιστο στην κρίση σας.

Δε θα μπω συνειδητά στην πεπατημένη της υποσχεσιοκρατίας, των αοριστιών και του μεταμφιεσμένου ψέματος για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι σέβομαι τους πολίτες και τη νοημοσύνη τους. Ο δεύτερος, ότι ως νέος άνθρωπος, αισθάνομαι ότι εκφράζω τη νέα γενιά των Κορινθίων που σκέφτεται και πράττει διαφορετικά, που θέλει να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς της με ότι μας πίκρανε και μας απογοήτευσε.

Εκφράζω και εκφράζουμε τη νέα γενιά των Κορινθίων που στέκεται σταθερά απέναντι σε φαινόμενα παρακμής, που θέλει να αποτινάξει τη νοοτροπία του ωχαδελφισμού και της αρχομανίας, και που θεωρεί ότι η εδραίωση αντιπαροχών και στενά προσωπικών ωφελημάτων, γκρεμίζει κάθε καλή προσπάθεια.

Γιατί η συμμετοχή πρέπει να είναι αγνή και καθαρή και όχι προσυμφωνημένη και αργυρώνητη. Ανήκω και ανήκουμε στη νέα γενιά των Κορινθίων , που δε συμβιβάζονται με τη μετριότητα,που αποστρέφονται τη λογική της ήσσονος προσπάθειας, και δε νιώθουν ευγνωμοσύνη για τα λίγα, για τα αυτονόητα.

Ανήκω και ανήκουμε στη νέα γενιά των Κορινθίων που με τη δύναμη των ιδεών μας, με πίστη στις αρχές μας, με εμπιστοσύνη στις ικανότητες αλλά και στις δυνατότητές μας, είμαστε αποφασισμένοι να γράψουμε τη δική μας ιστορία στο Δήμο Κορινθίων .

Είμαι αποφασισμένος να δώσω αξία στον τόπο μας, αυτοπεποίθηση στους πολίτες και πειστικά επιχειρήματα, ξεδιπλώνοντας πρωτοβουλίες…Να δουλέψουμε για το Δήμο μας με διαφάνεια, με κανόνες, με σεβασμό στα χρήματα του πολίτη, που πληρώνει φόρους για να του παρέχει ο Δήμος καλύτερες υποδομές και σαφέστατα καλύτερες υπηρεσίες.

Παρακολουθούμε όλο αυτό τον καιρό μια έντονη κινητικότητα, με νέες δημοτικές κινήσεις που ζυμώνονται και με υποψηφίους να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον για συμμετοχή στα κοινά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι υγιές σημάδι η ενεργοποίηση του τοπικού έμψυχου δυναμικού, κυρίως των νέων ανθρώπων στον αυτοδιοικητικό ορίζοντα.

Για εμένα ο Δήμος είναι πεδίο προσφοράς και σκληρής δουλειάς και όχι μικροχώρος αυτοπροβολής. Είναι ο χώρος παραγωγής έργου και όχι εκκολαπτήριο διαφθοράς. Είναι η εστία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, της παραδοσιακής κουλτούρας και της σύγχρονης τέχνης.

Είναι η ασπίδα της φιλοπεριβαλλοντικής πολιτικής και όχι ένα αποσπασματικό μέρος της. Ο Δήμος Κορινθίων ως έννοια θεσμική και ως πραγματικός χώρος είναι το σύμβολο επαφής του πολίτη με την Αυτοδιοίκηση, το κομβικό σημείο συμμετοχής του πολίτη.

Αυτό το Δήμο θέλω, για αυτόν το Δήμο θα δουλέψουμε όλοι..για να πάμε μπροστά. Για να πάμε μπροστά το Δήμο μας και τα χωριά μας πρέπει να συζητήσουμε, να συνεννοηθούμε και να συμφωνήσουμε σε κάποιες βασικές αρχές, σε έναν προγραμματικό άξονα.

Να ξεκινήσουμε από τα απλά, τα καθημερινά πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε στοχεύουμε ψηλά. Να πούμε αλήθειες, όσο σκληρές κι αν είναι, να δούμε κατάματα την πραγματικότητα, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και να συμφωνήσουμε σε ορισμένες αρχές.

Αλήθεια πρώτη Η εικόνα του Δήμου Κορινθίων , όπου ζούμε οι περισσότεροι, δεν είναι η καλύτερη δυνατή, δεν είναι ελκυστική. Η πόλη μας και όλος ο Δήμος μας μεγαλώνει,η πόλη μας η Κόρινθος γίνεται απρόσωπη και από την έλλειψη φροντίδας και ενδιαφέροντος ασχημαίνει και δεν κάνει καμια προσπάθεια να το κρύψει.

Γίνεται εχθρική στους πολίτες και στους επισκέπτες της για ένα σωρό λόγους. Θα πρέπει να κερδηθεί η μάχη για την ποιότητα ζωής στην πόλη. Να βρεθούν λύσεις για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, να έχουμε δρόμους καλά συντηρημένους χωρίς λακκούβες και πεζοδρόμια χωρίς ταλαντευόμενα και ραγισμένα πλακάκια.

Να δώσουμε κυκλοφοριακές ανάσες.

Πάμε Μπροστά για να φτιάξουμε με νέα υλικά έναν άλλο Δήμο που να ανταποκρίνεται στα όνειρα και στις προσδοκίες μας. Δίνουμε δυναμική πάσα στο μέλλον.

Ελάτε όλοι να Πάμε Μπροστά για να Σηκώσουμε το Δήμο Κορινθίων και τα Χωριά μας Ψηλά.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς, με εκτίμηση και σεβασμό

Μιχάλης Μεζίνης
Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Κορινθίας (ΟΕΒΕ)
Γενικός Γραμματέας Σωματείου Κουρέων –Κομμωτών Κορινθίας
Μέλος της Κλαδικής Ομοσπονδίας Κουρέων- Κομμωτών Καταστηματαρχών Ελλάδος
Αντιπρόσωπος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ)
Μέλος Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου Σικυωνίων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video