ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΑΤΖΙΩΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ .Όλοι μαζί θα συζητήσουμε τα προβλήματα του χωριού, θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση και με ειλικρίνεια θα βρούμε λύσεις

Αγαπητοί συγχωριανοί, φιλες και φίλοι, 
Η ενασχόλησή με τα κοινά δε χρειάζεται εμπειρία. Χρειάζεται αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο σου.
Μεγάλωσα και ζω στην Κλενια και γνωρίζω τα «καλά» και τα «κακά» του χωριού μου. Αντικειμενικά δεν είναι όλα τέλεια, όμως η πρωτοβουλία ευθυνών σε νέους ανθρώπους και η προοπτική μιας αλλαγής σίγουρα θα ωφελήσει παρά θα βλάψει το χωριό μας.

Γι’ αυτό αποφάσισα να μπω κι εγώ στο δύσκολο στίβο της πολιτικής όπου με τη στήριξη τη δική σας θα καταφέρω να κερδίσω αυτόν τον αγώνα. Κι ο αγώνας δεν τελειώνει με μια νίκη μόνο. Ο ουσιαστικός αγώνας αρχίζει μετά τις εκλογές…
Όλοι μαζί θα συζητήσουμε τα προβλήματα του χωριού, θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση και με ειλικρίνεια θα βρούμε λύσεις. Δε θελω να γίνω τοπικός σύμβουλος λασπολογωντας άλλους… Η εργατικότητα μου,τα ενδιαφέροντά μου και κυρίως η διάθεσή μου και το «μεράκι»μου να κάνω την Κλενια καλύτερη, θέλω να είναι κι ο λόγος που θα με ψηφίσετε.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Με εκτίμηση
ΜΑΤΖΙΩΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video